Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík sa chcel stať policajtom: Počas pohovoru na seba nechtiac prezradil nechutné tajomstvo

Tyler Ray Price sa policajtom nestane Zobraziť galériu (2)
Tyler Ray Price sa policajtom nestane (Zdroj: WSAZ TV)

SOUTH CHARLESTON - Americký mladík sa uchádzal o prácu v policajnom zbore a išiel na pohovor. Ten však dopadol katastrofálne a on z neho odchádzal v putách. Počas neho totiž na seba nechtiac prezradil nechutné tajomstvo.

Tridsaťjedenročný Tyler Ray Price bol na dobrej ceste stať sa policajtom. Minulý mesiac mal posledné kolo prijímacieho pohovoru, počas ktorého sa ale nevdojak priznal k tomu, že keď bol pred časom na rande, s dotyčnou slečnou sa opili a on s ňom mal sex po tom, ako zaspala. Po styku si ženu dokonca nakrúcal na mobilný telefón, pričom záznam má stále uložený v telefóne. 

Mladík sa chcel stať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Pricea okamžite obvinili zo sexuálneho napadnutia druhého stupňa a zatkli, informovala teleívzia WCHS. Keď neskôr vypočúvali obeť, tá uviedla, že mladíkovi nedala súhlas na sex a že netušila, že si ju nahrával. 

Mladík sa chcel stať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: WSAZ TV)

"Vždy si chceme byť istí, že máme tých správnych ľudí. Tú prácu skoro dostal, no potom sa priznal, čo urobil a bolo po všetkom," okomentoval policajný hovorca Pat Rader Priceov prípad. Obvinený sa momentálne nachádza vo väzbe, kaucia bola stanovená na 25-tisíc dolárov (23 300 eur). 

Viac o téme: ZnásilnenieSexuálne napadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu