Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

V dovolenkom raji riešili veľkú záhadu: Nahá žena behala po meste, už vieme dôvod

Polícia ženu naháňala celý kilometer Zobraziť galériu (5)
Polícia ženu naháňala celý kilometer (Zdroj: YouTube/Viral Press)

BANGKOK - Britka, ktorá sa pred niekoľkými dňami stratila, sa objavila v utorok popoludní nahá v blízkosti obľúbenej turistickej atrakcie - ulice Khao San v Bangkoku. Fotografie a video z incidentu ukazujú, ako thajská polícia pomáha žene po tom, čo pobehovala obnažená mestom pred zrakmi šokovaných okoloidúcich. Lekárske vyšetrenie preukázalo, že nebola obeťou fyzického útoku. Čo sa s ňou stalo, však odmietala najprv povedať. Napokon však prišla s verziou, že je všetko v poriadku, len jej bolo jednoducho horúco.

Ruská turistka urobila v Thajsku obrovskú chybu: Jediná vec ju poslala za mreže

Žena pred policajtmi najprv utiekla, ale dobehli ju pri neďalekom moste a zakryli sarongom. Keď sa ju snažili vypočúvať, nereagovala. Záchranár Jakchai Banyensakul sa podľa portálu MailOnline vyjadril, že vonku bolo teplo a všade veľa turistov. Je to miesto, ktoré navštevujú najmä zahraniční cestovatelia, takže sa domnieval, že aj Britka bola jedna z nich. Nevedel však, čo sa jej stalo, pretože odmietla odpovedať na akékoľvek otázky či už v angličtine alebo v thajčine.

V dovolenkom raji riešili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/Viral Press)

V dovolenkom raji riešili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

"Žena bola nájdená bez oblečenia. Nespolupracovala a nič nepovedala. V nemocnici ju prezreli, ale neexistuje podozrenie z fyzického útoku. Na nič sa nesťažovala," skonštatoval policajný hovorca. "Počkáme, kým sa upokojí. Možno bude trvať niekoľko dní, kým zistíme, čo sa s ňou stalo. Ak však dospejeme k tomu, že nič zlé neurobila, môže byť v krátkom čase prepustená," dodal.

V dovolenkom raji riešili
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Záhada sa nakoniec vyriešila. Ženou, ktorá spôsobila v Thajsku rozruch, je 35-ročná Leonie Gravesová, ktorá nechala policajtov, aby za ňou utekali takmer celý kilometer. V telefonickom rozhovore pre MailOnline vysvetlila aj zvláštne pohnútky, ktoré k jej zmiznutiu viedli. "Som v poriadku. Len som chcela robiť veci po svojom," uviedla. Na otázku prečo bola nahá, odpovedala, že si šaty vyzliekla preto, že jej bolo horúco a ospravedlnila sa za spôsobené problémy.

Leonie odišla 6. marca z Bali, kde bývala u svojej matky, do Thajska a odvtedy o nej rodina nemala správy. Keďže nebola pravdepodobne psychicky v poriadku, polícia ju odviezla na psychiatrické oddelenie do nemocnice, kam sa na ňu mali prísť pozrieť pracovníci britskej ambasády. Rodina je už na ceste za ňou.

Viac o téme: ThajskoBangkokNahá žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu