Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozviedol sa s manželkou, keď sa o nej dozvedel strašnú vec: To urobí len hyena

Wiramon je nevyliečiteľne chorá Zobraziť galériu (2)
Wiramon je nevyliečiteľne chorá (Zdroj: profimedia.sk)

BANGKOK - Tridsaťšesťročná žena z Thajska bola spolu so svojou dcérou nútená presťahovať sa k otcovi po tom, ako ju opustil manžel. A to v tej najhoršej možnej chvíli; je totiž smrteľne chorá a veľa času jej už nezostáva. V dobrom aj v zlom očividne pre jej partnera neplatí.

Wiramon Inthanethovej pred polrokom diagnostikovali rakovinu prsníka v poslednom štádiu. Musela odísť z práce, pretože trpí veľkými bolesťami a každý deň chodí kvôli tomu do nemocnice. Akoby nemala dosť trápenia, ešte jej pridal vlastný manžel, ktorý, keď sa dozvedel o jej chorobe, sa s ňou rozviedol. 

Rozviedol sa s manželkou,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Chorá žena nemala kam ísť, tak išla s dcérkou bývať k svojmu otcovi, ktorý pracuje ako taxikár. Snaží sa Wiramon finančne podporovať, ale ledva si dokáže zarobiť sám na seba, takže rodina žije veľmi skromne. Momentálne im pomáha miestny mních Monk Bhin, ktorý dokonca založil pre Inthanethovú peňažnú zbierku. 

Rozviedol sa s manželkou,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keď som ju prvýkrát navštívil, veľmi plakala, pretože okrem toho, že je veľmi chorá, bojuje aj s finančnými problémami. Pri živote ju drží len silná vôľa. Potrebuje peniaze, aby si mohla kúpiť lieky na bolesť. Nevie ale, dokedy bude žiť," zhodnotil ťažkú životnú situáciu Wiramon Bhin. 

Viac o téme: RakovinaRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu