Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Záhadná smrť tínedžera (†14) na FOTO: Priznal svoje tajomstvo, o týždeň bol mŕtvy

Liam McAlpine
Liam McAlpine (Zdroj: Facebook/Fife Police Division)

GLENROTHES - Školáka Liama McAlpinea našli rodičia v posteli mŕtveho len týždeň po tom, ako sa na Youtube zdôveril celému svetu so svojím trápením. Priznal, že ho v škole šikanujú. Len pár dní predtým prezradil ďalšie svoje tajomstvo.

Rodina aj priatelia ho považovali za šťastného školáka. Smrť 14-ročného Liama, ktorého bezvládne telo rodičia našli v detskej izbe, hodnotí okolie za nevysvetliteľnú. Pár dní pred smrťou však nakrútil Liam McAlpine videozáznam, na ktorom hovoril o svojej trpkej skúsenosti s každodenným šikanovaním v škole. Vysvitlo, že Liam bol homosexuál, k čomu sa takisto verejne priznal.

Detaily záhadnej smrti celej rodiny vo Francúzsku: Švagor vraždil z nepochopiteľného dôvodu

Podľa prvých špekulácií mohol tínedžer zomrieť v dôsledku užívania psychiatrických liekov na predpis. Či sa nimi predávkoval alebo sa prejavili ich nežiaduce účinky, nie je zatiaľ známe. Polícia poprosila verejnosť o pomoc pri pátraní po okolnostiach tínedžerovej smrti. Existuje totiž podozrenie, že Liam trpel samovražednými myšlienkami, uviedli britské médiá.

Chlapcova smrť hlboko zarmútila rodinu i jeho priateľov. „Je mi jedno, či ma za to niekto súdi, som hrdý na to, že som gay,“ povedal Liam vo videoklipe. Dodal, že skutočných priateľov jeho sexuálna orientácia nezaujíma. Priznal však, že sa mu spolužiaci posmievali.

 

 

Viac o téme: HomosexuálTajomstvoZáhadná smrťLiam McAlpine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu