Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vražda, ktorá otriasla Nemeckom: Dominik podrezal priateľku, usvedčilo ho tetovanie na FOTO

Dominik (22) Zobraziť galériu (3)
Dominik (22)

MADRID - Nemec, ktorý je podozrivý z chladnokrvnej vraždy svojej priateľky, ohavný čin oľutoval neuveriteľne morbídnym spôsobom. Nad jeho myslením ostáva rozum stáť. Ako zistili vyšetrovatelia, deň osudnej vraždy si nechal navždy zapísal na telo.

Muž podozrivý z vraždy svojej priateľky unikal po celej Európe, kým ho polícia nedolapila v Španielsku. Na 20-ročnú Lisu sa Dominik rozhodol do konca života nezabudnúť. Zvolil si však morbídny spôsob. Po surovej vražde si nechal na rameno vytetovať dátum narodenia aj úmrtia drahej Lisy s odkazom: „Vďaka za všetko.“

Doktorka (28) randila cez zoznamku, s mladíkom sa rozišla: Šialene krutý plán pomsty, ktorý nevyšiel​

Dominika aktuálne zadržali vo vychýrenej španielskej destinácii Costa Brava, kde sa po vražde ukrýval v jednom z hotelov. Počas zatýkania mal na sebe iba šortky. Do rúk polície sa údajne dostal po tom, ako na Facebooku obete zverejnil selfie, uviedli španielske médiá. Dominik mal koncom minulého mesiaca svojej priateľke podrezať hrdlo a jej telo skryť do vreca na odpad v bavorskom meste Freyung.

Vražda, ktorá otriasla Nemeckom:
Zobraziť galériu (3)

Počas zatýkania policajti našli aj batoľa, ktoré bolo umiestnené do náhradnej starostlivosti. Dominik z Nemecka utiekol s 18-ročným synom, ktorého matku zrejme pripravil o život. Dvadsaťdvaročného muža teraz v Madride čaká súdne pojednávanie. Všetky stopy vraždy zatiaľ vedú k potetovanému  mladíkovi. V prípade dokázania vraždy mu hrozí 15 rokov za mrežami.

Vražda v Nemecku

 

 

Viac o téme: VraždaCosta Brava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu