Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lekári mu stále hovorili, že je len tučný: DÔKAZ, ako strašne sa mýlili

Američan ukazuje, čo nosil v bruchu Zobraziť galériu (2)
Američan ukazuje, čo nosil v bruchu (Zdroj: SITA/AP)

BAKERSFIELD - Lekári mu celý čas tvrdili, že je iba tučný. No nakoniec sa ukázalo, že Rogerovi Loganovi v tele narástol gigantický tumor, ktorý sa nedávno podarilo vyoperovať. Mal teda pravdu, aj keď by radšej, samozrejme, nemal.

Päťdesiatsedemročný Roger z Mississippi začal zhruba pred desiatimi rokmi radikálne priberať. Nemal z toho dobrý pocit, a tak zašiel za lekárom. Nie raz, nie dvakrát. Vždy ho ale len odbili s tým, že je jednoducho tučný. "Stále mi hovorili, že som tlstý. Že je to len tuk," uviedol pre televíziu KERO-TV. 

Lekári mu stále hovorili,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Nedávno konečne odhalili pravú príčinu Loganových potiaží. V jeho bruchu narástol nezhubný nádor vážiaci takmer 60 kilogramov. Pravdepodobne sa vyvinul z vrasteného chlpu, okolo ktorého neskôr vznikla infekcia. Tumor si vytvoril vlastné zásobovanie krvou a bol tak veľký, že keď Roger sedel, visel mu tak nízko, že sa dotýkal zeme. Nemohol chodiť, celý čas len sedel v kresle. "Bolo to, akokeby som mal okolo krku uviazané lano a na ňom viseli tri vrecia cementu." 

Lekári mu stále hovorili,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

To už je ale minulosť. Koncom januára mu túto gigantickú záťaž v kalifornskej nemocnici Bakersfield Memorial Hospital vyoperovali. Vďaka tomu sa tak Logan mohol po dlhých rokoch prvýkrát normálne poprechádzať. "Konečne môžem opäť spojiť nohy. Je to super pocit," dodal spokojný pacient. 

Viac o téme: NádorTumor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu