Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tínedžer (†16) sa učil so spolužiakmi, keď prišla tá tragédia: Nikdy nebol chorý, i tak zomrel

Frank sa chcel stať lekárom Zobraziť galériu (2)
Frank sa chcel stať lekárom (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Chlapec, ktorý prakticky nikdy nebol chorý, z ničoho nič odpadol v škole a už sa neprebudil. Čo zapríčinilo jeho nečakané úmrtie, sa teraz snaží zistiť patológ. Rodina je z tejto tragickej udalosti absolútne v šoku.

Šestnásťročný Frank Moylett sa minulý utorok poobede učil so svojimi spolužiakmi. Okolo pol piatej sa mu ale urobilo zle a odpadol. Privolaná záchranka ho previezla do nemocnice, no tam o štyri dni neskôr zomrel. 

Tínedžer (†16) sa učil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Frank bol podľa svojej rodiny aj kamarátov plný života a chcel sa stať lekárom. V škole dosahoval vynikajúce výsledky a nevymeškal ani jeden deň. Všetci sú z jeho smrti zdrvení, najmä však rodičia a dvaja bratia. "Žiadne slová nedokážu opísať, ako sa teraz cítime. Uvedomili sme si ale jedno - život každého z nás je vzácny, bez ohľadu na to, aký je dlhý," povedala rodinná známa Vesna Cramerová. 

Tragédia krásnej a zdravej ženy (†21): Brala lieky, po mesiaci odpadla na schodoch a zomrela

Riaditeľka strednej školy Hammersmith Academy, ktorú školák navštevoval, uviedla, že príčina jeho náhleho úmrtia je stále neznáma. Pitva má ukázať, či náhodou nešlo o nejaké vrodené či dedičné ochorenie. 

Viac o téme: ŠkolaSmrťKolaps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu