Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vodič išiel cez Rakovčík a zrazu sa to stalo: VIDEO Obrovské stádo preletelo cez cestu

Úkaz z východu Zobraziť galériu (3)
Úkaz z východu (Zdroj: Facebook)

SVIDNÍK - Vodiči to veľmi dobre poznajú. Poľné cesty a strach zo zvery sú nočnou morou pre mnohých. Aj to najmenšie zvieratko dokáže narobiť poriadne veľa problémov. Následky so stretu s mohutným jeleňom sú teda viac menej jasné. To, čo sa ale podarilo zachytiť jednému šoférovi je nevídaná nádhera. Hlavným aktérom sa stala lesná zver.

Vaše tipy

Príroda nám ponúka naozaj nádherné obrazy. Z jedného pohľadu tak nebezpečné no na druhej strane niečo neuveriteľne krásne. Zvieratá žijúce v našich lesoch bývajú častým dôvodom dopravných nehôd. Potulujú sa popri cestách a v momente, keď to vodič najmenej čaká vbehnú mu pod kolesá. Katastrofa je na svete v priebehu sekundy. Pri najlepšom vodič z takejto zrážky vyviazne bez zranení, no o aute a zvierati sa to vo väčšine prípadoch povedať nedá.

Vodič išiel cez Rakovčík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Aj takto končia stretnutia s majestátnymi jeleňmi či ladnými srnkami. Nie je ale fér, aby sme spomínali len katastrofy. Presviedča o tom aj video, ktoré zachytil jeden z vodičov na Východnom Slovensku pri obci Rakovčík. Stádo srniek a jeleňov sa preháňalo z jednej strany cesty na druhú. Vodiči zastavili svoje vozidlá a pozorovali nádherný úkaz. Úžasné na záberoch sú posledné sekundy, kedy je možné vidieť, ako sa zvery na druhej strane čakajú v kope. Spolupatričnosť zdá sa je na prvom mieste. 

Vodič išiel cez Rakovčík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: ZverVýchodStádoSlovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu