Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík napísal zaľúbený list ako za starých čias: Hľadá lásku z Kramárov, Bratislavčania, pomôžte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Láska je mocný pán a robí s ľuďmi divy. Aby sme sa dostali k nášmu vyvolenému sme schopní mnohokrát urobiť aj tie najbláznivejšie veci. Vďaka sociálnym sieťam sa stávame ľahkou korisťou a tak nie je náročné nájsť kohokoľvek. To, čo ale majú možnosť vidieť návštevníci bratislavskej nemocnice je návrat do minulosti.

Dnešná doba je rýchla a vo vzťahoch to už nie je také aké kedysi. Ľudia nemali možnosť smskovania či používania sociálnych sieti. Keď sa Vám niekto páčil, buď ste zaváhali a nič nedostali alebo nabrali odvahu a objekt záujmu oslovili. Nasledovali listy s vyznaniami lásky a iné romantické gestá. Boli to určite krásne časy. Dnes si na takýto kontakt spomenie už len málokto.

Mladík napísal zaľúbený list
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

O to vtipnejší je list plný vyznaní pred nemocnicou na bratislavských Kramároch. Návštevníci sa po prečítaní listu poriadne pobavia. "Lásenka moja milovaná, prosím ťa to som ja kuriatko," znejú prvé slová zjavne nešťastného muža. Zaľúbenec sa evidentne nevie dopátrať svojej lásky a tak vyvesil na stĺp pred nemocnicou tento odkaz. Zúfalé slová, prosby a vyjadrenie lásky, to všetko si môže prečítať každý okoloidúci. Či sa k tomuto skvostu dostala aj spomínaná lásenka ostáva záhadou. 

Viac o téme: ListBratislavaKramáre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu