Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželovi sa zrútil svet: Jeho "perfektná" žena (24) pred ním odhalila strašné tajomstvo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: dr.phil)

NEW YORK - V televíznych šou sa dnes prepierajú rôzne rodinné problémy a ľudia nemajú problém hovoriť o svojom súkromí. Niektorí sa chcú takýmto spôsobom zviditeľniť, iní skutočne hľadajú pomoc. Mladá Američanka Mercedes (24) sa dušuje, že patrí do tej druhej kategórie a v relácii Dr. Phil porozprávala divákom o tom, ako podvádzala svojho muža. Na prvý pohľad perfektná žena a matka prezradila, že sa živila ako prostitútka a spala s viac ako 1000 zákazníkmi.

Päťdesiat odtieňov Pompejí: FOTO erotiky, ktorú ponúkali prostitútky v starovekom nevestinci

Mercedes bola vydatá za bývalého vojaka Andrewa šesť rokov a pár spolu vychovával dve deti. Navonok mali perfektný život, bývali vo veľkom dome a nič im nechýbalo. Ale len do dňa, kedy žena odhalila pred manželom svoje najskrytejšie tajomstvo. Po tejto spovedi skončila na ulici a ďaleko od svojich potomkov.

Mladá žena v televízii priznala, že vypije denne fľašu vodky a trvá na tom, že ju už unavuje viesť dvojitý život. Jej manžel však nie je o jej premene až taký presvedčený. "Celý život som žila v klamstve. Keby ste ma videli na Facebooku, videli by ste americký sen. Pravdou je, že som sa živila ako eskort od 14 rokov," povedala Dr. Philovi.

Uplakaná Mercedes sa chce zmeniť.
Zobraziť galériu (3)
Uplakaná Mercedes sa chce zmeniť.  (Zdroj: dr.phil)

Mercedes vysvetlila, že takýmto spôsobom si dokáže zarobiť až 6000 dolárov (cca 5600 eur) týždenne a spala s viac ako 1000 mužmi. Keď stretla Andrewa, nemal o jej spôsobe obživy ani potuchy a len pred mesiacom sa dozvedel, že ich druhé dieťa nie je jeho, ale nejakého zákazníka.

Andrew tvrdí, že Mercedes je patologická klamárka. Dokonca má videodôkaz z bezpečnostnej kamery, že počas jeho neprítomnosti bol v jeho dome cudzí chlap. Napokon pravda vyšla najavo a muž je ochotný dať žene druhú šancu byť matkou, ale medzi nimi je koniec. Do relácie údajne prišiel iba kvôli svojim deťom a ak sa Mercedes nezmení, bude žiadať ich výlučné opatrovníctvo.

Andrew svojej žene už neverí.
Zobraziť galériu (3)
Andrew svojej žene už neverí.  (Zdroj: dr.phil)

Mercedes sa rozhodla pokorne priznať svoju vinu. Dokonca prezradila, že mala pomer s členom Andrewovej rodiny, že bola závislá na alkohole a podvádzala ho, zatiaľ čo bol v službe. Napriek tomu, že dievčina zarába tisíce dolárov týždenne, ukázalo sa, že nemá ani cent a v súčasnosti ani žiadny domov. Jej jediná šanca na zmenu je ísť na odvykaciu kúru a prehodnotiť svoje priority.

Viac o téme: ProstitútkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu