Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z obéznej Matildy (21) krásna modelka: Vďaka triku s čajovou lyžičkou

Naozaj obdivuhodná premena, klobúk dolu Zobraziť galériu (3)
Naozaj obdivuhodná premena, klobúk dolu (Zdroj: Facebook)

KODAŇ - Mathilde Brobergová z Dánska je dnes absolútne na nerozoznanie po tom, čo schudla polku svojej pôvodnej hmotnosti. Jej tajomstvo tkvie v tom, že je čajovou lyžičkou, pretože potom nezje také veľké porcie. Okrem toho sa ale vzdala aj nezdravých jedál a niekoľko hodín týždenne trávi v posilňovni.

Dvadsaťjedenročná Mathilde sa vlastnou vino dopracovala až na 125 kilogramov. Denne prijímala 3500 kalórií v podobe čipsov, čokolády a iných pochúťok a na večeru zvykla skonzumovať porcie, ktoré by nasýtili najmenej dvoch ľudí.

Z obéznej Matildy (21)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Krutá realita Brobergovú dostihla počas návštevy zábavného parku, keď chcela ísť na kolotoč, no pracovník ju tam nepustil, pretože ju neobopol bezpečnostný pás. V tom momente sa zaprisahala, že musí svoj život zmeniť. V priebehu štyroch rokov schudla takmer šesťdesiat kíl. Podľa vlastných slov za to vďačí najmä faktu, že pri jedení používa čajovú lyžičku, čo spôsobuje, že je pomalšie a menej. Taktiež si na tanier nakladá porcie veľké len ako jej dlaň. 

Z obéznej Matildy (21)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

VIDEO Najtučnejší muž sveta (32) ohúril lekárov: Po rokoch vstal z postele

Po rapídnom úbytku hmotnosti dievčine ostala na tele prebytočná koža, ktorú si nechala operatívne odstrániť. Teraz, keď má dokonalú postavu, sa z nej stala modelka športového oblečenia a osobná trénerka. 

Z obéznej Matildy (21)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Keby mi niekto pred tromi rokmi povedal, že sa stanem profesionálnou trénerkou a modelkou, vysmiala by som sa mu. Teraz som to skutočná ja a poriadne si to užívam," povedala vysmiata Mathilde. 

Viac o téme: ObezitaDiétaúbytok hmotnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu