Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dievča kruto pyká za sobáš v cudzine: Muž ju obvinil z nevery, prišiel tvrdý trest ako z hororu

Hannah so svojím manželom Zobraziť galériu (5)
Hannah so svojím manželom (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Britka Hannah Jamesová (26) sa v marci tohto roka presťahovala do Bahrajnu a čoskoro potom sa vydala za otca svojho štvorročného syna Jassima Alhaddera. Ich šťastie však trvalo iba krátko. Začiatkom decembra ju uvrhli do väzenia na základe prísnych zákonov šaría, keďže jej manžel tvrdil, že ho podvádzala. Žena však vraví, že ju napadol a spálil jej pas, pretože chcela kvôli jeho násilnej povahe odísť z krajiny.

Moslimovia v šoku: Mladé ženy na VIDEU pohoršili mravnú políciu, dostanú krutý trest

Alhadder polícii povedal, že jeho žena má pomer so ženatým mužom, ktorý pracuje pre vládu a Hannah následne skončila vo väzení, kde musela prežiť na troch jedlách denne, pozostávajúcich z ryže a vody. Nakoniec ju v januári prepustili, keď ju jej muž pred príslušnými orgánmi z obvinenia z cudzoložstva očistil. Pre britský MailOnline uviedol, že tak urobil preto, lebo je matkou jeho dieťaťa a stále ju miluje. Po prepustení je vraj v dobrých rukách.

Dievča kruto pyká za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Hannah, pôvodom z Fraserburghu v grófstve Aberdeenshire, teraz uviazla v konzervatívnej moslimskej krajine, pretože jej Alhadder údajne spálil pas. Ten to však popiera. Najprv prišiel s verziou, že doklad stratila, neskôr povedal, že si ho zničila sama, keď zabudla na to, že si ho schovala do teplovzdušnej rúry.

Dievča kruto pyká za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Rodina mladej ženy tvrdí, že ju Alhadder obvinil z nevery po tom, čo sa dozvedel o jej úmysle vrátiť sa späť do Veľkej Británie, pretože ju bil. Hannah na Facebooku zdieľala fotografie s monoklom pod okom, aj s veľkou modrinou na ruke. Manžel však hovorí, že konal v sebaobrane po tom, čo ho Hannah napadla, keď ju konfrontoval s jej údajným románikom. Podľa neho si navyše rada vypila a neraz spadla, keď bola pod vplyvom alkoholu.

Dievča kruto pyká za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Alhadder ďalej uvádza, že on nebol tým, kto ju poslal do väzenia, ale môže si za to sama, keďže mala vraj vzťah s iným mužom. Tomu sa chce teraz pomstiť za to, že prišiel o všetko a chce ho taktiež pripraviť o jeho rodinu.

Dievča kruto pyká za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Rodičia Hannah sa teraz snažia prostredníctvom internetu získať finančné prostriedky, aby sa ich dcéra mohla vrátiť domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu