Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drastický následok sfušovanej operácie: Žena nosí vo vrecku svoje vnútornosti

Hubei Wuxuová Zobraziť galériu (3)
Hubei Wuxuová (Zdroj: YouTube)

PEKING - Dnes už 80-ročná starká bojuje dlhé roky s nepríjemnou a život strpčujúcou diagnózou. Neúspešná operácia jej zabezpečila komplikovaný život. Vnútorné orgány nemá na mieste, kde zdravý človek. Skrýva ich pred svetom a snaží sa byť v každej situácii diskrétna.

Hubei Wuxuová je dnes už starenka. V roku 1971 sa rozhodla pre chirurgický zákrok, ktorý sa jej stal osudným. Chcela si nechať podviazať vaječníky ako trvalú formu antikoncepcie. V priebehu operácie ale prišlo ku komplikáciám a výsledkom bola brušná adhézia.

Drastický následok sfušovanej operácie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Brušné zrasty môžu spôsobiť črevné zablokovanie alebo upchatie. Zrasty sú jazvy tkaniva, ktoré sa tvoria medzi črevami a brušnou stenou. Môže dôjsť aj k zasiahnutiu iných orgánov v rámci brušnej dutiny, vrátane vajcovodov a vaječníkov. Toto poranenie môže byť spôsobené pri chirurgickom zákroku brušnej dutiny, v dôsledku zápalu či infekcie.

Drastický následok sfušovanej operácie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Predpokladá sa, že rany, ktoré boli starenke spôsobené sú dôvodom jej doterajších problémov. Jej črevá totiž už po dobu 20tich rokov nosí v plastovom vrecku a pred verejnosťou sa snaží všetko ukrývať. Vrecko má pripevnené okolo pásu. Starenka totiž v dobe, keď ešte bolo možné dať všetko do poriadku, nemala dostatok financií na akékoľvek ďalšie lekárske ošetrenie. Doteraz nato prostriedky neboli a nie je jasné, či ich Hubei alebo niektorí z príslušníkov rodiny v budúcnosti bude mať. 

Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy

Viac o téme: OperáciaBabičkaKomplikácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu