Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Britka uvidela z okna tvár čarodejnice: Toto je jej FOTO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Niektoré očné klamy sú veľmi desivé, obzvlášť ak nás prekvapia počas tmavej noci. Veď vyzrieť len tak z okna a zazrieť strašidelnú tvár čarodejnice by žiadnemu človeku na duševnom pokoji nepridalo.

June Bradyová (65) z Trowbridge v grófstve Wilshire sa pri vyzretí z okna veľmi zľakla. Zdalo sa jej, že na ňu civí tvár odpornej čarodejnice, a to len pár krokov od jej domu. Našťastie pri lepšom pohľade rozoznala, že ide iba o jej podobu vytvorenú z listov kríka, ale aj tak jej zlý pocit ešte dlho zostal.

Aby jej rodina a známi tento prekvapivý zážitok uverili, rozhodla sa zdokumentovať ho aj fotograficky a výsledok jej snahy sa napokon dostal aj do médií. "Pozrela som sa von do záhrady a uvidela tvár čarodejnice - srdce mi skoro vyskočilo z hrude. Bola temná noc, ktorá robila všetko veľmi strašidelným," povedala Bradyová pre portál dailymail.co.uk.

Pri pohľade na obrázok je jasné, že by asi zarazil hocikoho z nás. A pre slabšie povahy by bol zdrojom veľmi nepríjemného nočného šoku. Veď za tmy človeka vyruší akýkoľvek škrabot, či divné zvuky, nieto ešte takáto tvár z iného sveta.

Britka uvidela z okna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu