Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO, ktoré zamotalo hlavy miliónom ľudí po celom svete: Koľko dievčat je na obrázku?

Táto fotografia pomotala hlavu nejednému užívateľovi sociálnych sietí. Zobraziť galériu (2)
Táto fotografia pomotala hlavu nejednému užívateľovi sociálnych sietí. (Zdroj: Instagram/Tiziana Vergari)

BRATISLAVA - Je to tu opäť, už to všetci poznáme. Internet znova podľahol ošiaľu jedinej fotografie. Tentokrát je aspoň o čosi umeleckejšia, akoby sa očakávalo. Sú na nej dievčatá, ktoré vedľa seba sedia na lavičke. Avšak, je v tom háčik, ako inak. Koľko dievčat vlastne na fotografii je? Odpovede sa líšia.

Autorkou fotografie je istá na sociálnych sieťach aktívna Švajčiarka Tiziana Vergari. Treba povedať, že v poslednom čase sú podobné obrazové hádanky a očné klamy veľmi populárne. Aj tento konkrétny už na Instagrame pozitívne ohodnotilo viac ako 13-tisíc ľudí. Tiziana fofografiu zverejnila pred týždňom, odvtedy už o nej písali takmer všetky médiá zamerané na virálne témy.

FOTO, ktoré zamotalo hlavy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Tiziana Vergari)

Ako vždy v týchto prípadoch, ľudia sa vo svojich názoroch na odpoveď líšia. Jedni tvrdia, že dievčatá sú iba dve a opakovane sa odrážajú v zrkadlách, iným sa zdá, že sú tri, pretože majú každá inú farbu vlasov. Potom sú takí, ktorí na otázku odpovedajú doslovne, a teda odpoveďou 12 či dokonca 13, pretože zrátajú všetky odrazy spoločne s dievčatami.

Viac o téme: DievčatáFotografiaVirálna téma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu