Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dvojica si užíva nádhernú žiadosť o ruku pri vodopádoch: Až do jedného strašného momentu

Krásny okamih sa zmenil na zúfalú situáciu Zobraziť galériu (3)
Krásny okamih sa zmenil na zúfalú situáciu (Zdroj: YouTube)

ANNAPOLIS - Malo to byť romantické požiadanie o ruku. Skutočnosť však bola iná. Trvalo iba pár sekúnd a z obrovskej radosti sa stalo hodinové pátranie po stratenom prstienku. Dôležitým momentom ale ostáva pozitívna reakcie budúcej nevesty.

Celá situácia sa odohrala pri malom vodopáde na mieste Cunningham Falls v Marylande. Rozhodnutie požiadať svoju vyvolenú o ruku na tomto mieste bolo krásne, no budúci ženích si úplne neuvedomil možné riziká.  

Dvojica si užíva nádhernú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Video tak zachytáva zaľúbený pár pri jednej z najväčších životných udalostí. Ako to už býva v romantických filmoch, muž pokľakol a požiadal svoju vyvolenú o ruku. Zaľúbená dievčina okamžite súhlasila a jej gestá hovorili za všetko. Šťastie, dojatie a prekvapenie zároveň. Pár sa okamžite objal a spoločne sa tešil budúcnosti, ktorá po tomto akte nasleduje.

Dvojica si užíva nádhernú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Radosť ale netrvala dlho. Na záberoch je vidieť ako prstienok vypadol z ich spoločného zovretia. Okamžite je počuť výkriky "Panebože" a zdesené pohľady. Osoba, ktorá video natáčala sa v momente ponáhľala podať pomocnú ruku. Spoločne hľadali prstienok viac ako hodinu, no údajne neúspešne. Šperk, ktorý slúžil na žiadosť o ruku vysnívanej ženy zostal niekde na dne tamojších vôd. 

Viac o téme: NehodaNešťastiePárZásnubyŽiadosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu