Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Boj vodičky s parkovacím miestom: VIDEO sedem minút trápenia

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

SURREY - Problémy s parkovaním pozná nie jedna šoférka. Máloktorá ale má takú trpezlivosť ako dáma zachytená na videu. Niekoľkominútový manéver a viac ako desať pokusov, to si zaslúži uznanie. Samozrejme nie za štýl parkovania ale za zachovanie pokoja a dosiahnutý cieľ.

Vodička, ktorá sa rozhodla pre zaparkovanie svojho malého autíčka pozdĺžne mala asi dostatok času. Svojmu parkovaniu na miesto slúžiace dvom autám parkovala presne sedem minút a vyskúšala osemnásť parkovacích manévrov. Tomuto úkazu nevedel odolať vodič Lee Smith, sediaci v zaparkovanom aute hneď vedľa miesta, ktoré sa stalo terčom trpezlivej dámy. Vďaka nemu vzniklo celkom úsmevné video.

Boj vodičky s parkovacím
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)
Zábery zachytávajú celý priebeh a nechýbajú ani vtipné slová a smiech Leeho. Medzi výbuchmi smiechu skúša Lee ponúknuť šoférke zeleného autíčka pokyny. "Je to jedna z najvtipnejších vecí, aké som na ceste videl. Keby urobila jeden alebo dva pokusy tak je to v poriadku, ale toto bolo sedem minút," povedal Lee.
Boj vodičky s parkovacím
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)
​Žena opakovane cúvala, išla vpred a dokonca otvorila dvere a vystúpila, aby skontrolovala ako ďaleko je od obrubníka. Lee sedel vo svojom aute spolu s kamarátom. "Zaparkovali sme po tom, čo sme si kúpili obed a toto všetko sa zrazu začalo pred nami diať," skonštatoval Lee.

Neznáma šoférka sa po piatich minútach rozhodla, že pomôže vystúpiť z auta svojej matke a vo svojich pokusoch naďalej pokračovala. Trvalo to ďalšie 2 alebo 3 minúty. Opakovane robila ten istý nepodarený manéver znova a znova. "Na videu je možné počuť ako sa celkom hlasno smejeme," podotkol Lee. "Neustále otvárala svoje dvere, aby skontrolovala situáciu namiesto toho, aby pozerala do spätných zrkadiel."Vtipná scéna sa skončila v momente keď sa žene konečne po dlhých minútach podarilo zaparkovať auto. Vyslúžila si obrovský potlesk od Leeho a jeho kolegu Milesa. Je treba podotknúť, že trpezlivosť tejto dáme naozaj nechýbala.

Boj vodičky s parkovacím
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

 

Viac o téme: ParkovanieAutoMiestoProblém
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu