Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Svedectvo muža na VIDEU, ktorý sa vrátil z neba: Počul som výkriky sestry, ako ma volá späť

Gary Wood Zobraziť galériu (3)
Gary Wood (Zdroj: Youtube/ElyonsJewel3 G)

WASHINGTON - Muž, ktorý dostal od života druhú šancu, prehovoril o svojom zvláštnom duchovnom zážitku. Viac ako hodinu bol považovaný za klinicky mŕtveho, a potom sa stal zázrak. Gary si veľmi dobre pamätá na to, čo sa odohralo počas jeho umierania.

Kým bol Gary Wood na pomedzí života a smrti, pred očami sa mu otvorila brána do nového sveta. Podľa jeho slov sa dostal do neba, kde sa stretol so svojimi mŕtvymi priateľmi. Potom zostúpil znova na Zem.

Posmrtné SPOVEDE: Šesť ľudí prehovorilo o záhrobí, toto sme zažili na druhej strane

Wood mal práve 18 rokov, keď sa aj spolu so svojou sestrou stal účastníkom vážnej dopravnej nehody. Kým Garyho sestra vyviazla bez úhony, mladík utrpel niekoľko život ohrozujúcich zranení. Mal početné zlomeniny, zdevastovaný hrtan s hlasivkami a jeho život visel len vlásku.

Akonáhle na miesto dorazila záchranka, Garyho vyhlásili za mŕtveho. Napriek tomu si Gary spomína, čo všetko sa dialo po nehode. „Po zrážke som mal silné bolesti a keď som zomrel, uľavilo sa mi,“ spomína dnes Gery v televíznych reláciách a vo svojich knihách. Podľa neho je umieranie ako odhodenie šiat.

Svedectvo muža na VIDEU,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock)

Stretol som anjela

„Vyšiel som zo svojho tela, z pozemského obleku,“ opisuje muž v stredných rokoch, ktorému počas umierania preblesol pred očami celý jeho dovtedajší život. Potom sa pred ním zjavil akýsi mrak v tvare lievika, ktorý bol stále jasnejší a jasnejší. Odchod Gary opísal ako „extázu, mier, pokoj a kľud.“

Pred bránou do neba sa Gary stretol s anjelom vysokým asi 70 centimetrov. „Mal meč a krásne zlaté kučeravé vlasy,“ spresnil. Blízko neho sa objavil aj druhý anjel s knihami a dorozumievali sa, či Garyho vpustia dnu. Dovolili mu prejsť a v nebi sa pri ňom zjavil starý kamarát, ktorý mu robil sprievodcu.

Svedectvo muža na VIDEU,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Spolu s priateľom sa dostal až k Božiemu trónu. Vstúpili do jeho sály a na Garyho veľké prekvapenie zo steny viseli ľudské nohy. Sála bola prehliadkou anatómie a ako sa Garyho duša dozvedela, bolo to tak preto, lebo Boh má „náhradné diely“ kvôli zázrakom.

Gary sa v nebi stretol aj s Ježišom, ale vzápätí bol zoslaný späť na Zem. „Poslali ma späť, aby som ľuďom hovoril, že nebo je skutočné,“ zdôvodnil vzdelaný muž, ktorý v dôsledku svojho zážitku napísal niekoľko kníh.

Gary si tiež spomína, ako v nebi počul výkriky svojej sestry, ktorá chcela, aby ožil. Vtedy ho aj jeho kamarát vyzval, aby sa vrátil. „A tak som vystrelil rovno do môjho tela. Všimli si u mňa známky života, a tak sa ponáhľali do nemocnice, aby môj stav stabilizovali,“ dodal päťdesiatnik, ktorému nebeský zážitok z mladosti hlboko ovplynil celý zvyšok života.

Viac o téme: NeboBohGary Wood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu