Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kamil (25) vypil príliš veľa vodky: Mal ožiť v márnici, no všetko je inak

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

KAMIENNA GÓRA - Takýto príbeh môže vymyslieť len sám život, písali viaceré médiá v súvislosti s mladým Poliakom, ktorý mal skolabovať po tom, ako sa opil v bare. Lekári ho potom údajne vyhlásili za mŕtveho, no sa prebral v márnici. Celé je to však úplne inak.

Mnohé zahraničné médiá informovali o dvadsaťpäťročnom Kamilovi, ktorý vraj popíjal v krčme na juhozápade Poľska. Keďže ale vypil príliš veľa vodky, pred barom odpadol. Na pomoc mu ihneď pribehli ďalší zákazníci a začali s resuscitáciou. Po prevoze do nemocnice mladíka vyhlásili za mŕtveho. 

Kamil (25) vypil príliš
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Neskôr okolo márnice prechádzal strážnik, ktorý začul, ako odtiaľ vychádzajú čudné zvuky. Keď otvoril dvere, takmer odpadol od hrôzy. Uprostred miestnosti totiž stála nahá "mŕtvola", ktorá si od neho pýtala deku. Bezpečnostný pracovník okamžite privolal políciu, ktorá potvrdila, že ide o Kamila. Ten následne absolvoval lekárske vyšetrenie, ktoré ukázali, že je v poriadku. No Poliak namiesto toho, aby si išiel domov odpočinúť, zamieril späť do krčmy. Asi potreboval vyrovnať hladinu. 

Kamil (25) vypil príliš
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Táto správa sa však ukázala byť nepravdivou. O príbehu totiž neinformovalo žiadne poľské médium a okrem toho v meste Kamienna Góra nie je márnica, zistili miestni novinári po tom, ako si overovali pravdivosť správy tam, kde sa to malo všetko odohrať. 

Viac o téme: MŕtvolaMárnicaPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu