Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bezdomovec z Los Angeles ukázal svoj chodníček v raji: VIDEO luxusu, v ktorom žije

Ceola sa odmieta presťahovať Zobraziť galériu (3)
Ceola sa odmieta presťahovať (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Ľudia bez domova sa snažia prežiť, ako sa len dá a častokrát nad ich vynaliezavosťou človek len krúti hlavou. Bezdomovec z Los Angeles si vybudoval svoj domov pod mostom a nedávno do neho pozval aj reportérov. Na svoje hniezdočko je patrične pyšný a len veľmi nerád ho opúšťa.

Päťdesiaťdeväťročný Ceola Waddell už dlhé roky žije na ulici, pričom posledný polrok trávi pod nadjazdom v LA. Väčšina ľudí by čakala, že tam prebýva v nejakej starej ošarpanej búde, prípadne úkryte zhotovenom z kartónových škatúľ. No omyl! Svojrázny Američan si za tých pár mesiacov dokázal vybudovať pomerne luxusný príbytok, v ktorom nájdete posteľ, pohovku, dve toalety a dokonca aj "jacuzzi".

Bezdomovec z Los Angeles
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

FOTOREPORTÁŽ Žiadny americký sen, drsná realita na predmestí Los Angeles

Ceola je veľmi podnikavý a naozaj mu to páli. Má jednu voľnú izbu a stan, ktorý prenajíma ostatným bezdomovcom za 25 dolárov (23,5 eur) týždenne. Okrem toho si zarába predajom hotdogov ľuďom, ktorí prechádzajú okolo.

Bezdomovec z Los Angeles
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Teraz má však Waddell hlavu v smútku, pretože hrozí, že ho spod mosta úrady vysťahujú. Bývať na takom mieste je totiž príliš nebezpečné. Ceolovi ponúkli pomoc, no tú vytrvalo odmieta. "Sám som sa rozhodol takto žiť. Keby som žil na Arktíde, postavil by som si iglu," hovorí. 

Medzičasom pustil do svojho provizórneho domu novinárov z denníka Los Angeles Times a previedol ich miestom, ktoré nazýva "Chodníčkom v raji". 

Viac o téme: BezdomovecLos angeles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu