Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije v Dánsku z mileneckých vzťahov s boháčmi: Nie som prostitútka

Žena si pochopiteľne želala ostať v anonymite Zobraziť galériu (6)
Žena si pochopiteľne želala ostať v anonymite (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Sugar dating sa stáva čoraz populárnejším fenoménom a spôsobom, ako si ľahko zarobiť slušné peniaze. Pre mnohých je to obyčajná prostitúcia, dievčatá, ktoré sa tejto aktivite venujú, ale argumentujú tým, že nejde o nič nemorálne a neslušné. Táto služba už existuje aj na Slovensku a dokonca vám prinášame rozhovor so Slovenkou, ktorá žije v Dánsku a sugar datingom si privyrába na živobytie.

Nezvyčajný koncept randenia, aj tak sa dá nazvať sugar dating, ktorý ešte donedávna fungoval len v zahraničí. Momentálne sa už ale rozbieha aj na Slovensku, na stránke Sugardaters.sk. V princípe ide o to, že sa zámožní muži starajú o dievčinu, ktorú si vyberú na základe sympatií. Finančne ju podporujú, obdarúvajú, za čo sa im dostáva náklonnosti, ktorá máva zvyčajne aj intímnu podobu. Niektorí by to nazvali obyčajnou prostitúciou, no podľa tzv. sugar babes ide o regulérny vzťah medzi dvoma ľuďmi, len v možno netradičnejšej podobe. Ako teda zoznamka sugar dating prebieha a čo je jeho podstatou? Na naše otázky odpovedala mladá Slovenka, ktorá si takto zarába. 

Krátko sa našim čitateľom predstavte. 

Mám 23 rokov, pochádzam z Bratislavy, ale momentálne študujem už tretí rok v Dánsku, kde som sa aj dostala k sugar datingu. 

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

Pracujete alebo študujete? Je sugar dating vaším jediným zdrojom obživy?

SugarDating je mojím jediným zdrojom obživy a napriek tomu, že si viete predstaviť, aký je tu život drahý, pokryje mi to všetky moje náklady.

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

Čo vás priviedlo k sugar datingu, ako ste sa k nemu dostali?

Ešte pred príchodom do Dánska mi bolo jasné, že to s financiami nebude jednoduché. Avšak potom som sa  od jednej kamarátky dozvedela o tejto zoznamke a začala som trochu pátrať. Ukázalo sa, že to tu je naozaj populárne, tak som sa zaregistrovala, aj keď som spočiatku tomu úplne nedôverovala. Po niekoľkých týždňoch som sa ale konečne odhodlala na svoje prvé sugar date a odvtedy to už išlo.

Koľko si takýmto spôsobom dokážete zarobiť a čo si zvyknete tieto peniaze míňať?

Najčastejšie ide o dary či spoločné dovolenky a taktiež ma moji sugar daddies zvyknú často brávať na nákupy a samozrejmé sú aj spoločné obedy a večere. Niektorí mi pomohli aj so zaplatením nájmu, v každom vzťahu je to iné, záleží len na nás, ako sa dohodneme. Keď si sadneme, stretávame sa pravidelne, to aj uprednostňujem. Každé stretnutie je iné a závisí od konkrétneho muža. Často ma brávajú aj na víkendové výlety a s niektorými, ktorých som poznala dlhšie, som strávila aj luxusnú dovolenku. 

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

Vie Vaša rodina/okolie o tom, čo robíte? Ak áno, aké sú ich reakcie?

Nevedia, čo presne robím, ale už si zvykli, že akosi mám "šťastie" na starších a bohatých priateľov.

Je podľa Vás podobný spôsob obživy morálne v poriadku?

Keby som na tom videla niečo zlé, nerobím to. Pre mňa sú tieto vzťahy normálnymi vzťahmi, len s tým rozdielom, že je to zároveň pre mňa aj veľká finančná výpomoc. Takisto vo väčšine vzťahov nemám záväzky, natrafila som aj na mnoho ženatých sugar daddies, a preto sa aj ja zvyknem naraz stýkať s viacerými mužmi. Všetkých mám ale svojím spôsobom naozaj rada, musia ma fyzicky priťahovať a sugar dates považujem za kvalitne strávený čas. Nie som nikoho prostitútka a nepotrebujem si zarábať (iba) sexom, ale tak, ako aj v každom normálnom vzťahu, žijem so svojimi sugar daddies aj intímne.

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

Zoznámili ste sa prostredníctvom sugar datingu s nejakým známym či vplyvným mužom?

Raz som mala sugar daddyho, ktorý patrí k najvplyvnejším mužom istej veľkej ropnej škandinávskej spoločnosti.

Zamilovali ste sa niekedy do svojho "sugar daddyho"?

V každom mojom vzťahu určite nesmie chýbať chémia, ale toto pre mňa nikdy nebola cesta, ako si nájsť skutočnú lásku a myslím, že som vo veku, kedy ešte pokojne môžem objavovať možnosti a svoju skutočnú sexuálnu identitu. A kto mi pri tom vie pomôcť lepšie ako starší a skúsenejší muži?

OTVORENÁ SPOVEĎ Slovenka žije
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topky)

Mal na Vás niekedy sugar daddy nejaké nezvyčajné požiadavky? 

Viackrát som mala dominantných partnerov, to však nepovažujem za až také nezvyčajné. Tiež sa mi stalo, že muži mi vyslovene chceli platiť iba za sex a ich rôzne fetiše, lenže to si ma asi pomýlili s iným remeslom a takých posielam kade ľahšie, veď mám aj ďalších sugar daddies. 

Môže sa stať sugar babe akákoľvek žena? 

Jasné, obmedzenia tu v podstate neexistujú. Samozrejme, musíte byť ochotná viesť takýto životný štýl. Ak máte nejaký určitý cieľ, napríklad si chcete kúpiť nové auto, sugar dating je jednoznačne tá najrýchlejšia a najjednoduchšia možnosť.

Viac o téme: Sugar daddySugar dating
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu