Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO drsnej bitky študenta a učiteľa: Meškal na vyučovanie, strčil do profesora a spustil lavínu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: TASR)

PHILADELPHIA - Šokujúci prípad sa stal na jednej z vysokých škôl vo Philadelphii. Bitka medzi učiteľom a študentom mala za následok niekoľko zranení. Dôvod vyvrcholenia tohto incidentu je zarážajúco smiešny.

K hádke medzi učiteľom a žiakom prišlo vraj preto, lebo meškal na vyučovanie. Podľa zdroja chlapec začal byť agresívny a vyzýval učiteľa k bitke. Profesor sa vybral do vedľajšej triedy za svojím kolegom pre pomoc. Opäť bol však žiakom konfrontovaný na chodbe. Tam bitka začala. 
 
Na videu je vidieť, ako si dvaja aktéri vymieňajú pár úderov a kopancov. Ostatní študenti celý priebeh iba sledujú. "Študent do učiteľa strčil a následne sa to zopakovalo, tentokrát ale strčil učiteľ do študenta," povedal jeden zo žiakov, ktorý bol prítomný pri incidente. 
 
Učiteľ po bitke utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekársky zásah. Niekoľko stehov bol verdikt lekárov. Študent bol obvinený z napadnutia. Jeho identita zostala v právnych dôvodov v anonymite. Lee Whack z odboru školstva vo Philadelphii potvrdil, že vyšetrovanie prebieha: "Naším cieľom je dostať sa k tomu, prečo a ako incident prebiehal. Uistite sa, že sa takéto niečo už v budúcnosti nestane."
 

Viac o téme: ŠkolaŠtudentUčiteľBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu