Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Invalidná žena stála vo vlaku, hoci mala miestenku: FOTO vám vysvetlí, prečo, najväčšia arogancia

Dvojica by sa mala hanbiť Zobraziť galériu (2)
Dvojica by sa mala hanbiť (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Mladá žena z Británie zostala pohoršená po tom, ako jej dvaja mladíci vo vlaku neuvoľnili miesto, hoci mala miestenku, ktorú si zakúpila, pretože je telesne postihnutá. Verejne ich za to skritizovala. Teraz prehovorili vinníci a tvrdia, že celé to bolo úplne inak.

Keď pred pár dňami cestovala Cat Leeová s kamarátkou Rachel z Londýna do Skiptonu, pričom si vo vlanku rezervovali miesta. Je totiž invalid, takže nepripadalo do úvahy, aby stála. No keď sa k nim konečne dostali, zistili, že na nich sedia dvaja muži, zahľadení do svojich mobilov. Cat ich upozornila na to, že sedia na ich miestach a že má zdravotné problémy. Oni ju vraj ale ignorovali a zostali naďalej sedieť. Celú cestu musela preto stáť. 

Invalidná žena stála vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Keď Leeová dorazila domov, zverejnila na Facebooku uštipačný status o tom, čo sa jej prihodilo. "Zoznámte sa s týmito džentlmenmi. Sedia na miestach, ktoré sme si s Rachel rezervovali. Vysvetlila som im, že som invalid, a že si potrebujem sadnúť. Ani to s nimi nehlo. Ich manželky a matky sú na nich určite hrdé," napísala a zverejnila aj fotku dotyčných pánov. 

Invalidná žena stála vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Jeden z nich ale včera prehovoril na svoju obranu. Pre britské médiá uviedol, že pani Leeová im len povedala, že má bolesti v oblasti slabín, ale nie to, že je invalidná. A keďže vraj ani nevyzerala tak, že je fyzicky postihnutá, nemali dôvod sa postaviť. Navyše, vo vlaku cestujúcim tesne pred cestou oznámili, že miestenky viac nie sú platné, takže boli v tom, že všetko je v poriadku. Cat sa po hodine cesty nakoniec podarilo nájsť voľné sedadlo. No z prístupu dotyčných mladíkov je sklamaná doteraz. 

Viac o téme: InvalidMiestenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu