Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka spala v hoteli, otec zobral nevlastnú dcéru do bazéna: VIDEO Sekundy hrôzostrašného činu

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Beštiálny čin. Video, ktoré otriaslo celým kontinentom. Priemyselná kamera zachytila otca ako topí svoju nevlastnú dcérku. Malé dievčatko sa silou mocou snaží zachrániť život, ale márne. Za tento ohavný skutok dostal vinník neuveriteľný trest.

Video zachytilo ako nevlastný otec opakovane hádže do hotelového bazéna trojročnú nevlastnú dcérku, ktorú chcel utopiť. Muž na videu je identifikovaný ako Josef David N. Incident sa odohral v juhozápadnom meste Morelia v Mexiku. Zábery z augusta 2015 sa opäť vynorili, pretože je známy rozsudok nad bezcitným mužom. Dostal rovných sto rokov.

Matka spala v hoteli,
Zobraziť galériu (2)

Kruté správanie je zachytené na videu. Muž opakovane hádže do vody dievčatko, ktoré sa silou mocou snaží zachrániť. Matka sa o smrti svojej dcéry dozvedela až oveľa neskôr, pripomínajú britské médiá. A to až po vzhliadnutí videa. Dcérku našla ležať v hoteli pred televíziou, zobrala ju do nemocnice, ale už bolo neskoro. Matka počas hrozných útrap dcérky spala v hoteli.

UPOZORNENIE: Video je nevhodné pre slabšie povahy a maloletých

Mužovi hrozilo 40 rokov za mrežami, ale sudca trest zvýšil na rovné storočie. Video vyvolalo veľké pobúrenie v Južnej Amerike. Ľudia sa pýtajú - ako takýto čin dokáže vôbec niekto urobiť?

Viac o téme: Vrah100 rokovNevlastná dcéraMexikoJose David NMorelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu