Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexuálne zvrhlosti spáchané na mladej žene: Získané dôkazy hrajú proti perverznému páru!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

UTAH - Dvojica z amerického štátu Utah je obvinená z toho, že nútili ženu, aby s nimi išla do švédskej trojky. Obeť po nej skončila zbitá a s pomliaždeninami. Všetko sa odohralo počas filmového festivalu Sundance v januári minulého roka.

Anne Hardcastlová (27) a Michael Taylor (45), by sa zbavili zodpovednosti za zvrhlý čin, keby Anne neposlala obeti žiadosť o priateľstvo na Instagrame, v čase, keď žena ležala v nemocnici o niekoľko hodín neskôr po incidente. 
 
Podozriví ani netušili, že sa obeť stretla s políciou v Park City Medical Center pri objavovaní nových dôkazov o údajnom útoku. Obeť utrpela škrabance po celej hornej časti tela, sacie stopy na krku, modriny, pohryznutia na ruke a akútne vaginálne bolesti. Podľa prokurátora Hardcastleová svojej obeti v usvedčujúcej správe napísala: "Povedala si, že to máš rada natvrdo, tak som ti dala, čo si chcela."
 
Anne Hardcastle
Zobraziť galériu (2)
Anne Hardcastle  (Zdroj: Foto: Instagram/Anne Hardcastle)
Páchatelia boli zatknutí minulý piatok, informovala polícia. Sú držaní bez nároku na kauciu. Hardcastle je obvinená zo znásilnenia a násilnej sodomie, Taylor je obvinený zo znásilnenia a sexuálneho zneužívania.
 
Otec Anne je šokovaný a vyjadril sa, že neverí obvineniam, ktoré sú vznesené. "Ona nie je ten typ človeka. Nikdy by nikomu neublížila," povedal Ed Hardcastle. Obvinená dvojica rada a pravidelne cestovala, často napríklad chodili do Európy. 
 
"Incident sa odohral 25. januára. Obeť so svojimi priateľmi navštívila bar v Park City, kde chceli počúvať kapelu. Tam sa stretla s párom, ktorý bol v meste kvôli festivalu nezávislého filmu Sundance. Taylor im kúpil tri kolá tequily, potom začala spoločná debata, následne pozval ženu na večierok," uviedol prokurátor. Žena súhlasila, pár sa po ceste do baru rozhodol, že musí urýchlene navštíviť hotelovú izbu. 
"Obeť pár nasledovala. Anne a Taylor jej podali ďalší alkohol a dali jej extázu, potom navrhli žene trojku. Obeť sa cítila veľmi nepohodlne a tak poslala textovú správu dvom svojim priateľom. Správa obsahovala varovanie o tom, že bude potrebovať čoskoro odviezť domov. Skôr ako stihla utiecť, odpadla. Prebudila sa na druhý deň v posteli spolu s Anne," pokračuje prokurátor. 
 
Po prebudení okamžite utiekla k svojmu priateľovi. Neskôr navštívila nemocnicu a krátko nato ju Anne požiadala o priateľstvo na Instagrame. Na základe inštrukcií od detektívov zostala obeť s Anne v kontakte nasledujúcich šesť mesiacov. Postupne si vďaka spoločnej komunikácii poskladala, čo sa v osudnú noc odohralo. 
 
Anne údajne pripustila, že obeť obťažovala, vykonávala na nej orálny sex a bozkávala jej prsia. Priznala aj to, že Taylor taktiež láskal prsia obete a dotýkal sa jej. Obaja podozriví sú v piatok predvolaní na Manhattanský trestný súd. 
Viac o téme: SexZnásilnenieSexuálne zneužitieŠvédska trojka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu