Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Učiteľka (24) odhalila pikantné detaily zo vzťahu so študentom (17): Bola som jeho pani Robinsonová

Haglinovej selfie pre mladého milenca Zobraziť galériu (2)
Haglinovej selfie pre mladého milenca (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

CEDAR RAPIDS - Mladá učiteľka z amerického štátu Iowa opísala pikantné detaily svojho vzťahu so sedemnásťročným študentom, s ktorým spávala polroka. Urobila tak po tom, ako bola obvinená zo sexuálneho zneužívania, za ktoré možno poputuje na niekoľko rokov za mreže.

Dvadsaťštyriročná Mary Beth Haglinová sa priznala k tomu, že šesť mesiacov udržiavala intímny pomer s jedným zo svojich študentov. Počas policajného výsluchu prezradila detaily týkajúce sa vzťahu s mladistvým milencom. Ten ju mal zviesť ako prvý a ona sa potom do neho zamilovala. 

Tínedžer, ktorý spával so svojou učiteľkou a má s ňou dieťa, dostane šesť miliónov: Je mi z toho zle

ich vzťah vraj chlapec prirovnal k filmu Absolvent a svoju "priateľku" volal "Pani Robinsonová", tak ako sa vo filme volá jedna z hlavných postáv. Haglinová ďalej uviedla, že priateľovi posielala selfie, na ktorých pózovala len v spodnej bielizni, by ho poriadne vydráždila. 

Učiteľka (24) odhalila pikantné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

"Bola som ním úplne opojená. Zvykol prísť do triedy, vzal lístok, niečo naň napísal a prilepil ho na môj stôl. Na jednom z nich stálo "veľmi ťa milujem, moja cisárovná". Často ma nazýval svojou cisárovnou," povedala pre magazín Inside Edition. Dvojica spolu mala sex takmer každý deň v aute v miestnom parku. Ich vzťah vraj ale nebol len o telesnom potešení. "Nespali sme spolu na každom rande. Veľa sme sa aj rozprávali, náš vzťah bol skutočný." 

Učiteľka (24) odhalila pikantné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Pomer sa skončil v momente, keď milencov načapal chlapcov spolužiak. Haglinovú zo strednej školy Georga Washingtona vyhodili a vzápätí nato bola zatknutá. Veková hranica povoleného sexu je v Iowe síce šestnásť rokov, obvinená ale bola v pozícii autority ako učiteľka, čiže šlo o nezákonný pomer. V prípade uznania viny si môže ísť posedieť na dva roky. Tvrdí, že si uvedomuje, že to, čo spravila, bolo veľmi nerozumné. "Viem, že to bola hlúpa obrovská chyba. Dúfala som, že sa mi to podarí udržať v tajnosti. Najradšej by som si za to naplácala. Ospravedlňujem sa každému, komu som tým ublížila," kajala sa Mary Beth. 

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľkaSexuálne zneužívanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu