Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najromantickejšia svadobná hádanka: Prechádzka v horách skončila prekvapením na FOTO

Ženích nevestu objímal pri západe slnka. Zobraziť galériu (2)
Ženích nevestu objímal pri západe slnka.

WASHINGTON - Horská prechádzka pri západe slnka priniesla fotografovi Mikeovi Karasovi z Havaja kúzelné prekvapenie. V oranžových lúčoch zapadajúceho slnka si na útese všimol zamilovaný svadobný pár v objatí a začal fotiť. Mladomanželia však boli príliš ďaleko na to, aby ich oslovil, a tak fotograf zahájil veľké internetové pátranie po ich identite.

Fotograf chcel mladomanželom darovať romantický záber, ktorý sa mu podarilo zhotoviť v americkom Yosemitskom národnom parku. Takou krásnou pamiatkou sa nemôže pochváliť každý pár, ale háčik je v tom, že identitu mladomanželov nepoznal. Preto momentku zdieľal na sociálnych sieťach, aby mladomanželov vypátral.

Nikdy predtým nevidené FOTO zo zákulisia: Princezná Diana v najdôležitejší deň svojho života

Mike Karas nazval takúto príležitosť na fotenie absolútne neskutočnou. Mladomanželia sa ako vo sne ocitli na mieste, kde by ich nikto nečakal. Keď sa fotografovi podarilo dvojicu nájsť, prekvapila ho druhýkrát – mladomanželia ho poprosili o anonymitu, píše Nbcbayarea.com. Prezradili mu, že ceremónia sa konala v údolí, odkiaľ potom mladomanželia vystúpili hore na vyhliadku, kde im dohodnutý svadobný fotograf zhotovil niekoľko záberov. Ten najkrajší im však určite daroval práve Mike.

Najromantickejšia svadobná hádanka: Prechádzka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Mike Karas)

Viac o téme: SvadbaSvadobná fotografia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu