Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Divoká párty v kancelárii sa strašne zvrhla: Zdrogovaná žena vliezla pod stôl a zažila peklo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Začalo to ako noc plná zábavy, ktorá sa ale podľa všetkého skončila neľudským incidentom. Mladík zneužil fakt, že žena bola v delíriu a bezmocná a sexuálne ju napadol. Obmäkčili ho až jej slzy, no čin už bol dokonaný.

Daniel Green si bol pred časom sadnúť po práci s kolegami na drink. V bare sa zoznámil s dievčinou, ktorá podobne ako oni, popíjala s kolegyňami. Počas večera si s Greenom dali aj trochu kokaínu. Partia mladíkov potom navrhlo, aby sa vrátili do kancelárie a tam pokračovali v popíjaní a počúvaní hudby. 

Divoká párty v kancelárii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Keď začalo svitať, takmer všetci sa rozpŕchli domov. Ostal len Daniel, dotyčná slečna, s ktorou vypil fľašu šampanského, a ďalší dvaja ľudia. Žena bola strašne unavená, no namiesto toho, aby si zavolala taxík, ktorý by ju odviezol domov, si ľahla pod stôl v kancelárii a tam zaspala. Zobudila sa na to, ako ju Green vyzlieka zo šiat a snaží sa s ňou mať pohlavný styk. Povedala jasné "nie", no on pokračoval ďalej. Keď sa rozplakala, konečne prestal a nechal ju tak. 

Divoká párty v kancelárii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Dvadsaťšesťročného mladíka neskôr zatkla a obvinila zo znásilnenia. Green všetko poprel, no dôkazy hovoria jasnou rečou - na jeho boxerkách sa totiž našlo DNA obete. Svoju výpoveď na základe toho zmenil a tvrdil, že k intímnemu styku došlo, no vraj dobrovoľne. Pred súdom ale takáto obhajoba zrejme neobstojí. "Zobudila sa na to, ako chlípne ju obchytkával a sťahoval z nej oblečenie. Niekoľkokrát ho požiadala, aby prestal, on to ale ignoroval. Až keď sa rozplakala, zdvihol sa a odišiel," uviedol prokurátor Timothy Forster. 

Viac o téme: ZnásilnenieSexuálne zneužitie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu