Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Femme fatale: Najžiadanejšia žena na zoznamke prezradila, aké hlúposti jej chlapi píšu

Lauren Urasek Zobraziť galériu (4)
Lauren Urasek (Zdroj: Instagram/loandthecosmos)

NEW YORK - Dvadsaťšesťročná Lauren Urasek bola vraj kedysi škaredým káčatkom, o ktoré muži pohľadom zavadili len málokedy. Dnes je ale všetko inak. Mladú krásku, ktorá sa stala hviezdou online zoznamky, túži mať po svojom boku nejeden muž. No máloktorý z nich volí tie správne slová, aby ju zaujal.

Hoci je Lauren ženou, o ktorej muži hromadne snívajú, niekedy jej píšu nielen nemravné, ale aj hrôzostrašné správy. „Kde inde na tele máš ešte tetovanie?“ spýtal sa mladej ženy chlipný muž. Iný jej písal o tom, aký je fenomenálny v bozkávaní. Ďalší sa jej na rovinu spýtal, či nechce predať nejaké z nemravných obrázkov.

Bol panic (23), no potom si na zoznamke našiel frajerku: Ľudia, pomôžte, sám to nezvládnem!

Lauren je z nevhodných komentárov taká frustrovaná, že pre mužov pripravila jednoduché pravidlá. Mnohí z nich totiž robia pri online zoznamovaní stále tie isté chyby. Radí im, aby používali jasné fotky samých seba, nefotili sa bez košele alebo v slnečných okuliaroch a nemali na sebe príliš výstredné oblečenie. Ak chcú byť zaujímaví, nemusia o sebe všetky unikátne detaily hneď zverejňovať. Samozrejmosťou je správna gramatika bez pravopisných chýb. A keď sa už odvážia napísať, žene by mali adresovať len úctivé a hlavne premyslené správy.

Muži sa správajú nekontrolovane

Kráska s mužmi zažila už veľa patálií. Jeden z nich ju na prvom rande začal nazývať svojou snúbenicou. Hoci sa Lauren už na prvý pohľad páčil, bol chorobne žiarlivý. Žiarlil aj na dievča, s ktorým sa Lauren v reštaurácii náhodne pustila do reči. Ďalší z mužov sa ju napríklad pokúsil pobozkať už po desiatich minútach od začiatku schôdzky a neštítil sa zájsť ešte ďalej. Iný ju namiesto na rande pozval na „priateľský pracovný pohovor“.

FOTO Femme fatale: Najžiadanejšia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/loandthecosmos)

Lauren žijúca v New Yorku sa dozvedela, že je najpopulárnejšia heterosexuálna žena na online zoznamke OkCupid. Za jediný týždeň totiž urobila rekord – muži jej poslali až 245 správ za týždeň. A prečo je taká žiadaná? Možno práve kvôli svojim výrazným modrým očiam alebo preto, že jednoducho vyzerá ako femme fatale.

FOTO Femme fatale: Najžiadanejšia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/loandthecosmos)

Dievčina sa na zoznamku prihlásila po tom, ako jej v roku 2012 padol vzťah. Odvtedy si vedie svoj blog a preslávila sa ako najžiadanejšia žena na internetovej zoznamke. Vďaka svojej knihe, ktorú po skúsenostiach s online randením napísala a vydala minulý mesiac v Británii, sa stala aj jedným z najpopulárnejších dievčat v New Yorku. 

FOTO Femme fatale: Najžiadanejšia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/loandthecosmos)

Viac o téme: ZoznamkaLauren Urasek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu