Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zamilovaný muž (42) žije v strachu: Ľudia ho obviňujú z pedofílie, dôvod je na zaplakanie

Shakey s priateľkou Jessicou. Zobraziť galériu (2)
Shakey s priateľkou Jessicou. (Zdroj: Profimedia)

PLYMOUTH - Štyridsaťdvaročný Angličan Shakey Finks vie, ako dokážu klebety a ohováranie ničiť život. Hoci žije v šťastnom partnerstve, ľudia ho obviňujú z pedofílie. Dôvod je skutočne bizarný.

Za ohováranie a obvinenia údajne môže Shakeyho príliš mlado vyzerajúca 32-ročná priateľka. Ľudia si myslia, že Jessica Stevensová ešte nedosiahla plnoletosť. Situácia zašla tak ďaleko, že Shakey so sebou nosieva fotokópiu jej vodičského preukazu.

Únos, ktorý otriasol svetom: Senzácia po úteku Kampuschovej z 3096 dní trvajúceho väzenia

Dvojice sa spoznala približne pred dvomi rokmi a odkedy sa dali dokopy, trápi ich osočovanie zo strany okolia, pretože Jessica vyzerá na svoj vek príliš mlado. „Jessica je veľmi malá, drobná a nevyzerá na svoj vek – to je príčina problémov,“ tvrdí Shakey. Aj preto sa pár snaží chodiť do spoločnosti čo najmenej. Za posledných šesť mesiacov sa musela Jessica trikrát dostaviť na políciu, aby tam vypovedala.

Napriek tomu, že Shakey nemá žiadny trestný záznam, ľudia ho neprávom považujú za nebezpečného muža. Obom partnerom hodnotenie okolia prináša úzkosť a depresie. Podľa Jessicy Shakey ani nemôže navštíviť obchody bez toho, aby naňho okolie nezazeralo alebo svoju partnerku pobozkať na verejnosti. Shakey je živým príkladom, ako dokáže krivé ohováranie a bezdôvodné obviňovanie odstrčiť človeka na okraj spoločnosti.

Zamilovaný muž (42) žije
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: PedofíliaKlebetyShakey Finks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu