Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To, čo urobil psík Polo vás nenechá chladnými: Svoj život obetoval preto, aby zachránil bábätko

(Zdroj: Twitter)

BALTIMORE - V americkom meste Baltimore zahynul pri požiari pes menom Polo po tom, ako zachránil osemmesačné dieťa. Hovorca tamojších hasičov potvrdil, že po príchode na miesto našli v miestnosti psa, ktorý ležal na dievčatku. Bábätko utrpelo popáleniny na 19 percentách tela.

„Bol mojím prvým dieťaťom a teraz som o neho prišla. Modlím sa, že som nestratila aj ju. Je všetko, čo mám. Všetko sa to udialo veľmi rýchlo, nerozumiem tomu. Nechápem, prečo sa dejú takého veci," uviedla pre televíziu WBAL-TV Erika Poremski, matka malej Viv.

Žena utrpela popáleniny v oblasti tváre a rúk, keď sa snažila zachrániť dcéru. Pacientku už prepustili z nemocnice, jej dcéra je na jednotke intenzívnej starostlivosti. „Robí všetko, čo môže, bojuje. Je to veľmi dobré dievčatko, dúfam, že je v poriadku," uviedla matka. Polícia v súčasnosti vyšetruje príčinu požiaru. 

Verejnosť môže podporiť Eriku Poremski a jej dcéru prostredníctvom finančnej zbierky na portáli GoFundMe, kde sa už podarilo získať viac ako 26-tisíc dolárov (v prepočte približne 23-tisíc eur). 

Viac o téme: PesPožiarPolo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu