Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jozefína si na tvár naniesla sto vrstiev mejkapu: Strašný pohľad a ešte horší, keď sa odlíčila

Josefin rada experimentuje Zobraziť galériu (2)
Josefin rada experimentuje (Zdroj: youtube/jeely)

BRATISLAVA - Mladá bloggerka chcela otestovať mejkap a aj svoju pokožku a naniesla si na tvár sto vrstiev. Potom už len čakala, čo to s ňou urobí. A urobilo. Postupne, ako sa odličovala, s hrôzou v zrkadle sledovala svoj obraz.

Jedným z najväčších kozmetických prešľapov býva, keď žena na seba nanesie príliš veľa podkladového mejkapu. Príliš tmavá tvár ženy, ktorej zvyšok tela je o niekoľko odtieňov bledší, pôsobí veľmi neprirodzene, nezdravo a lacno. 

Tínedžerka chcela mať krásne biele zuby: FOTO otrasných popálenín 3. stupňa

Bloggerka Josefin Lilakasová, ktorá vystupuje pod prezývkou Jeely, si v tejto súvislosti povedala, že vyskúša, ako bude vyzerať so sto vrstvami mejkapu. Šialený nápad, už len keď sa vysloví. Dievčine trvalo tri hodiny, kým na seba naniesla všetkých sto vrstiev. S každou ďalšou vrstvou vyzerala neprirodzenejšie a podobala sa čoraz viac na voskovú figurínu. Po nanesení poslednej bol na ňu už naozaj zúfalý pohľad. 

Jozefína si na tvár
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/jeely)

"Vyzerám bezchybne. Nemám na tvári žiadne nedokonalosti," okomentovala svoj zovňajšok Jelly, pričom samozrejme žartovala. Smiech ju zrejme prešiel v momente, keď sa začala odličovať. Pod mejkapom sa totiž črtali červené fľaky signalizujúce zápal. 

Viac o téme: Mejkap
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu