Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozruch v Rusku: VIDEO Vodičom skoro oči vypadli, sexi bohyňa len v tangáčoch na motorke

Odvážna spolujazdkyňa zožala úspech. Zobraziť galériu (3)
Odvážna spolujazdkyňa zožala úspech. (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Šokovaní motoristi v ruskom meste Kaluga nestíhali sledovať cestu kvôli blondínke, ktorá sa viezla na motorke ako spolujazdkyňa. Veď ktorému mužovi by oči nepadli na polonahú ženu, ktorá všetkým otŕča zadok zahalený len do skromných nohavičiek. Okrem nich mala na sebe už len ochrannú prilbu a sandále.

Dovolenkári na Hvare v úžase zízali: FOTO nahých turistiek, ktoré sa prišli najesť do fastfoodu

Blondínka s partnerom, ktorý jej robil vodiča, sa stali okamžite stredobodom pozornosti. Viacerí šoféri si ich natáčali na mobilné telefóny a obnažená pasažierka nebola vôbec ostýchavá. Keď zastavili na križovatke, dovolila žene, ktorá sa vyklonila z vedľajšieho auta, aby jej obchytkávala vyšpúlený zadok.

Rozruch v Rusku: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ak by ste si však mysleli, že žena porušila zákon, nebudete mať pravdu. Ruské úrady to totiž vidia inak. Miestny policajný hovorca sa vyjadril, že hoci mala spolujazdkyňa na sebe iba nohavičky, neukazovala prsia, ale mala ich pritlačené o priateľov chrbát. Údajne chodia ženy po ulici v oveľa provokatívnejších outfitoch a ešte aj s odhalenými chrbtami. Keby bola nahá, to už by bol iný prípad, ale takto nemôžu nič urobiť.

Rozruch v Rusku: VIDEO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zábery rozdelili aj užívateľov na sociálnych sieťach, niektorí tlieskali blondínkinmu osviežujúcemu prístupu k nahote na verejnosti, iní ju hanili. "Rád by som videl viac dievčat jazdiť takto v našich uliciach," napísal muž s menom Boriska. Roman však mal na to iný názor: "Rozptyľovala motoristov a mohla ľahko spôsobiť dopravnú nehodu. Bolo to veľmi neuvážené a nezodpovedné správanie."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu