Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stopár urobil osudnú chybu: Nastúpil k žene, vypočul si šokujúcu vetu a už sa len modlil

Stopár, ktorý na ceste prežil horor. Zobraziť galériu (2)
Stopár, ktorý na ceste prežil horor. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA – Na mieste českého stopára na fotografii by ste byť nechceli. Ušiel mu vlak a aby stihol dohodnuté stretnutie, rozhodol sa stopovať. Zastavila mu ale šoférka s choromyseľným plánom a stopár sa mal stať obeťou jej šialeného zámeru.

„Bolo to 8. alebo 9. auto, ktoré mi zastavilo,“ uviedol v reportáži TV Nova český stopár, ktorý sa najprv potešil, že mu osamelá šoférka zastavila. „Už keď som nastúpil, bolo to divné. Išla rýchlo,“ opísal prvé náznaky, ktoré mu nahovárali, že sa dostal do problému.

Vražda zachytená na VIDEu: Kamarátke dala do kávy kyanid a pozerala sa, ako umiera

Stopár čoskoro pochopil, že šoférka nebude celkom v poriadku. Na prosby o spomalenie alebo zastavenie reagovala zdôvodnením, že chce spáchať samovraždu. Odvetila, že ich možno oboch zabije. „Zastav, lebo vyskočím!“ reagoval vo vypätej situácii stopár. Bol si istý, že to myslí vážne. Odpútal sa a pripravoval na to, že vyskočí z auta.

Obaja strašný náraz prežili

Muž mal šťastie v nešťastí, pretože auto, do ktorého chcela v protismere šoférka naraziť, patrilo polícii. Muži zákona zastavili a nárazu sa vyhli. Keby sa však vtedy iniciatívy nechopil aj stopár a nestrhol samovrahyni volant, mohlo byť všetko inak. Čo sa dialo potom, si už nepamätá. „Z výpovede len viem, že asi o kilometer ďalej sme narazili do domu,“ spresnil muž, ktorý z auta vypadol a z hrôzostrašnej situácie vyviazol živý. Po havárii sa z bezvedomia prebral v nemocnici a dozvedel sa, že šoférka napálila do domu pri takmer stokilometrovej rýchlosti.

Napriek snahe o samovraždu žena náraz do rodinného domu prežila a polícii klamala, že v aute sedela sama. Neďaleko však ležal bezvládny stopár, ktorý po tom, ako sa mu vrátila pamäť, na polícii vypovedal strašné detaily. Šoférke za pokus o vraždu hrozí až 18 rokov väzenia.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinksktock.com)

Viac o téme: SamovraždaStopár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu