Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dovolenka v Grécku sa zvrhla na boj o život: Laurie (25) sa bavila v bare, o chvíľu prišiel horor

Laurie Jay Balfourová Zobraziť galériu (2)
Laurie Jay Balfourová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladá Britka skončila v kóme po tom, čo na ňu spadol z baru v gréckom klube takmer 100-kilový plynový kanister. Fakturantku Laurie Jay Balfourovú z grófstva South Yorkshire, ktorá s v Zante zabávala s priateľkami, previezli do nemocnice v Aténach. Podľa portálu MailOnline po operácii mozgu bojuje o život.

Dovolenkári na Hvare v úžase zízali: FOTO nahých turistiek, ktoré sa prišli najesť do fastfoodu

Kamarátky Claire Tomlinsonová a Lauren Brownová sa stali svedkyňami toho, ako sa uvoľnila veľká nádoba s dusíkom a spadla na Laurie. Na podlahe bolo toľko krvi, že to vyzeralo ako vražda. Personál konal rýchlo a našťastie zdravotné stredisko sa nachádzalo iba o kúsok ďalej.

Tam obeti nasadili masku na podporu dýchania a privolali sanitku, aby ju vzala do nemocnice. Podľa lekárov mala šťastie, že jej poskytli pomoc tak rýchlo, inak by zomrela.

Dovolenka v Grécku sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zdravotníci však odmietali dievčatám povedať, čo sa s ich kamarátkou deje, chceli hovoriť iba s najbližšou rodinou. Päť hodín v slzách čakali, ako to dopadne a dokonca si mysleli, že je mŕtva.

Laurie napokon letecky previezli do Atén, kde chirurgovia vykonali ráno 3. augusta okamžitú operáciu mozgu. V ňom sa jej nazhromaždila tekutina a mala krvácanie, museli jej odstrániť aj časť lebky, aby zmiernili opuch. V priebehu 48 hodín sa ukázali drobné náznaky mozgovej aktivity, takže jej blízki dúfajú, že sa z toho dostane.

Dovolenka v Grécku sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Priatelia dievčaťa už zriadili na internete aj profil, kde žiadajú o finančnú podporu pre rodinu. Ak sa Laurie aj preberie, bude pred ňou ešte dlhá cesta k zotaveniu.

Viac o téme: DovolenkaDiskotékaPárGréckoLaurie Jay Balfourová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu