Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálna hanba pre aerolinky: VIDEO odhalilo nechutné správanie letušky a pilota

Letuška novozélandskej spoločnosti vypľúva vodu
Letuška novozélandskej spoločnosti vypľúva vodu (Zdroj: Foto: YouTube/EpicTvFails)

WELLINGTON - Na internete sa objavilo nechutné video, ktoré pobúrilo najmä cestovateľov. Letuška a pilot leteckej spoločnosti Air New Zealand sa prezentujú vskutku nedôstojným spôsobom. Ich zamestnaniu podobné správanie rozhodne neprislúcha. Prípad už rieši polícia.

Muži zákona už vyšetrujú, za akých okolnosti došlo k zverejneniu obrázkov a videa, na ktorých vystupujú uniformovaní zamestnanci Air New Zealand. Ich právnik sa obáva, že zábery môžu na aerolinku vrhnúť zlé svetlo.  

Snímky ukazujú, ako pilot vnútri lietadla a v kokpite bozkáva veľkú nafukovaciu umelú bábiku znázorňujúcu ženu. Na videu je zachytená letuška, ako vypľúva vodu s popiskom: "Kiež by som mohla takto pľuť na cestujúcich." Zábery boli zverejnené na sociálnych sieťach, na Facebooku a Instagrame. 

Vedenie leteckej spoločnosti je šokované

Ako informuje stuff.co.nz, hovorca Air New Zealand povedal, že letecká spoločnosť bola "šokovaná a zdesená" týmto vyobrazením. "Očakávame najvyššie štandardy správania sa a rešpekt od všetkých našich zamestnancov," uviedol a vysvetlil, že na snímky bola spoločnosť upozornená pred dvomi dňami a okamžite začala vyšetrovanie. "Sme presvedčení, že video bolo vyrobené asi pred štyrmi rokmi a fotografie pred viac ako rokom," vysvetlil hovorca leteckej spoločnosti. 


Prečítajte si aj:

Autentické VIDEO z horiaceho lietadla v Dubaji: Panika a boj o život 300 ľudí na palube


Vedenie aeroliniek sa vyjadrilo, že im záleží na profesionálnom správaní sa zamestnancov voči cestujúcim a podobné situácie sú neprípustné. Ak to bude po vyšetrovaní prípadu potrebné, vyvodí adekvátne dôsledky. Príslušní zamestananci, ktorí sa prezentovali nevhodným spôsobom, prídu o svoje miesto. "Niečo, čo nechcete, aby vaši rodičia alebo zamestnávatelia videli, neuverejňujte," upozornil právnik ostatných.  

Viac o téme: PilotCestujúciLetuškaNový Zéland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu