Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žena (28) sa išla najesť do Burger Kingu, zaplatila nehoráznu sumu: Neurobte tú istú CHYBU, čo ona

Felicity stále čaká na svoje peniaze Zobraziť galériu (3)
Felicity stále čaká na svoje peniaze (Zdroj: Facebook)

REDDITCH - Je jasné, že niektoré firmy a podniky v týchto ťažkých časoch bojujú o prežitie, ale Burger King to naozaj už prehnal. Jednej zákazníčke totiž za jedno jedlo naúčtoval nehoráznych vyše sedemsto libier. Našťastie vysvitlo, že išlo len o omyl, hoci s vrátením peňazí sa fastfood príliš neponáhľal.

Felicity Cottonová koncom júla zašla do prevádzky rýchleho občerstvenia a objednala si dvojitý cheeseburger so slaninou a porciu nachos. Naúčtovali jej za to neuveriteľných 712 libier (833 eur). Dvadsaťosemročná žena to však zistila až o dva dni neskôr, po tom, ako si kontrolovala svoj účet. "Ostala som v šoku. Nerobila som za posledné dni predsa žiadne veľké nákupy," hovorí. 

Žena (28) sa išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Ako si tak pozerala všetky svoje výdavky, našla tam údaj o platení v pobočke Burger King. K chybe došlo zrejme tak, že pri platení kartou zamestnanec omylom naťukal pred sumu číslicu sedem a Felicity zadala PIN kód bez toho, aby si pozrela, koľko vlastne mala zaplatiť. 

Žena (28) sa išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Cottonová sa sťažovala a žiadala vrátenie zvyšnej sumy, čiže 700 libier, späť. Bolo jej povedané, že peniaze dostane ešte v ten istý deň, no namiesto toho dostala len oznámenie o tom, že ich pošlú o štyri dni neskôr s tým, že na účet ich pravdepodobne dostane ešte o ďalších desať pracovných dní neskôr. To sa ale Felicity vôbec nepáči, čo je pochopiteľné. 

Lenku išlo roztrhnúť od zlosti: Chcela kúpiť lístky na MHD, dostala prekvapenie na FOTO 

"Musím platiť účty. Peniaze očividne nedostanem skôr ako o tri týždne, čo mi spôsobí poriadne problémy," dodala s tým, že Burger King sa jej doteraz za spôsobené nepríjemnosti neospravedlnil. 

Viac o téme: účetBurger king
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu