Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dovolenkári na palube ostali ako obarení: VIDEO z ničoho nič sa na nich vyrútila príšera!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FOTO a VIDEO: YouTube/Eric Mouellic)

BRATISLAVA - Nezabudnuteľná dovolenka. Francúzski turisti, ktorí sa plavili v Kanade na vyhliadkovej lodi, na výlet len tak nezabudnú. V momente, keď si užívali pekný výhľad na kŕmenie druhého najväčšieho cicavca na Zemi, sa na pár sekúnd museli poriadne vyľakať.

Skupina Francúzov, medzi ktorými bol aj Eric Mouellic, zažila pred týždňom neuveriteľný zážitok. A práve Eric nakrútil na kameru snímky, ktoré sa na YouTube rýchlo rozšírili. Na nich je vidno, ako sa z čista jasna vynorí pred ich malou výletnou loďkou obrovský vráskavec. "Nezabudnuteľný zážitok," opisuje situáciu Eric kanadským médiám.

Dovolenkári na palube ostali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FOTO a VIDEO: YouTube/Eric Mouellic)

S otvorenou tlamou sa z hlbín mora vyrúti na loďku niekoľko ton vážiaca veľryba, aby sa tesne pred ňou stiahla a podplávala ju. Turisti začnú kričať, ale našťastie sa im nič nestane.

Pozrite si VIDEO

Dokonca kapitán loďky s názvom Zodiac povedal, že nič také za posledných 15 rokov nepamätá. Morský park The Saguenay–St. Lawrence v Kanade je jedným z najväčších miest, kde si návštevníci môžu pozrieť veľryby. Každá takáto veľryba zachytená na videu spotrebuje denne od jednej do dvoch ton potravy denne.

Viac o téme: DovolenkaKanadaVráskavec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu