Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Obľúbená dovolenková destinácia Slovákov: Chorvátske úrady opäť riešia našich dlhoprstých!

Thief
Thief (Zdroj: www.autopista.es)

PAG - A zas sme sa vyznamenali. K zlému obrazu slovenského národa prispeli ďalší turisti v Chorvátsku. Dvaja muži pochádzajúci z Martina boli zadržaní chorvátskou políciou na ostrove Pag. Dôvodom bolo pristihnutie pri vykrádaní auta.

Po tom ako boli dvaja muži zadržaní políciou vyšlo najavo oveľa viac skutočností. Pre TV Joj poskytol informácie hovorca chorvátskej polície Elis Žodan: "Sú podozriví, že počas júla v okolí Biogradu blízko Zadaru vnikli do piatich áut, odkiaľ zobrali peniaze a iné cennosti." 
 
Okrem vykrádačiek áut majú títo dvaja za ušami aj iné trestuhodné činy. Nič netušiacim dovolenkárom, ktorí si prišli od bežného stereotypu a zhonu oddýchnuť, vykrádali apartmány. 
 
Pri zatýkaní mužov, polícia narazila na rôzne predmety, ktoré im boli nápomocné pri vykrádaní vozidiel a ubytovaní. "Našli sa u nich aj špeciálne zariadenie, ktoré zachytáva signál na diaľkové zamykanie vozidla." dodáva Žodan.
 
Ľubomír a Peter boli predvedení pred sudcu Krajského súdu v Zadare, ktorý rozhodol o ich prepustení a stíhaní na slobode, ako uviedla televízia. Hrozí im niekoľkoročný trest. Ani jeden zo stíhaných si neprajú byť medializovaní. Ministerstvo zahraničných vecí  vraj nemá žiadne informácie o tomto prípade. Ani slovenský občania ani chorvátske úrady nepožiadali o súčinnosť pri prípade. 
Viac o téme: ChorvátskoKrádežPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu