Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžer chcel nachytať kamaráta s FOTO svojej priateľky v bezvedomí: Úplne pohorel

Dievčina predstiera bezvedomie
Dievčina predstiera bezvedomie (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Keď sa Scott rozhodol, že nachytá svojho kamaráta tak, že mu pošle totálne nevhodnú fotku, netušil, ako to celé vypáli. A vypálilo to úplne zle. To, čo bolo pôvodne zamýšľané ako kanadský žartík, ostatní za vtipné nepovažovali ani náhodou.

Devätnásťročný Scott Wilkinson poslal kamarátovi Joshovi vyplašenú esemesku. Písal v nej, že sa pohádal so svojou priateľkou April a vo víre hádky ju pod vplyvom silných emócií zhodil zo schodov. Josh mu neveril, tak požiadal Scotta, aby mu na dôkaz poslal fotku. April si teda ľahla na zem a predstierala, že je v bezvedomí. 

Josh ale pozná Scotta až príliš dobre na to, aby vedel, že si robil srandu. Na jednej strane je to dobre, pretože vie, že Scott by ženu nikdy neudrel. Ale na druhej strane, domáce násilie je vážna téma, ktorá by sa rozhodne nemala stať predmetom hlúpych vtipov. 

Teraz už zašiel priďaleko! Krutý žart s tampónom frajerky bol totálny krok vedľa

Wilkinson neskôr zverejnil správy, ktoré si vymenil s Joshom, na Twitteri. A to nemal robiť; rovnako ako jeho kamarát boli totiž pohoršení a znechutení aj ostatní užívatelia. Scott si ale z toho ťažkú hlavu nerobí. "Je mi jedno, čo si myslia druhí, pretože nás nepoznajú. Náš vzťah nie je v žiadnom prípade poznačený násilím. 

Viac o téme: Domáce násilieKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu