Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obľúbená dovolenková destinácia Slovákov prináša prekvapenie: Stretnúť tam môžete TIETO osobnosti

Španielsky kráľ Filip VI. (vľavo v pozadí), kráľovná Letizia (vpravo v pozadí) ich dcéry - princezná Sofia (vľavo) a korunná princezná Leonor (vpravo)
Španielsky kráľ Filip VI. (vľavo v pozadí), kráľovná Letizia (vpravo v pozadí) ich dcéry - princezná Sofia (vľavo) a korunná princezná Leonor (vpravo) (Zdroj: TASR)

PALMA DE MALLORCA - Španielsky kráľ Filip VI. s rodinou je na dovolenke na Malorke. Monarcha sa dnes, ako informovala s odvolaním sa na tamojšie médiá tlačová agentúra DPA, stretol s predsedníčkou baleárskej regionálnej vlády Francinou Armengolovou.

Premiérka následne informovala, že záhrady paláca Marivent pred bránami Palmy de Mallorca, metropoly ostrova, by sa mali sprístupniť verejnosti začiatkom roka 2017, a to po konzultáciách s kráľovským dvorom.

Kráľovská rodina využíva spomínaný palác ako letné sídlo už viac ako štyri desaťročia. Baleárska vláda financuje náklady spojené s jeho réžiou vyčíslené na 1,7 milióna eur. Španielskeho panovníka, kráľovnú Letiziu, obe ich dcéry Leonor a Sofiu, ale aj bývalého kráľa Juana Carlosa s manželkou Sofiou i Filipovu sestru Elenu videli svedkovia v nedeľu večer v jednej z luxusných reštaurácií jachtárskeho prístavu Puerto Portals.

Viac o téme: ŠpanielskoMalorkaŠpanielsky kráľ Filip VI.Kráľovná Letizia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu