Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Učiteľka (24) sexovala so študentom, z jej obhajoby nebudete chápať: Môže za to samotná škola!

Zvrhlá učiteľka
Zvrhlá učiteľka (Zdroj: Facebook)

CEDAR RAPIDS - Mladá učiteľka z amerického štátu Iowa, ktorá mala sex so svojím žiakom, naozaj zvláštnym spôsobom obhajuje to, čo spravila. Vraj za jej činy môže škola, ktorá ju v nezákonnom vzťahu ticho podporovala.

Mary Beth Haglinová bola zadržaná po tom, ako sa polícia dozvedela o jej intímnom pomere so sedemnásťročným študentom. Pred súdom sa bude brániť naozaj zaujímavým argumentom. To, čo sa stalo, je podľa nej čiastočne chyba školy, v ktorej učila. Údajne totiž o jej neprimeranom vzťahu vedeli, ale sa tvárili, že nič netušia. 

VIDEO Profesor a študentka: Sexovali priamo v učebni na stole, netušili, že majú svedka

"Nepopieram svoju vinu, čelím tomu tvárou v tvár. Doviedli ma k tomu moje predchádzajúce vzťahy s násilníkmi. Prostredie, v ktorom som sa v škole nachádzala, mi vôbec nepomáhalo, práve naopak," tvrdí dvadsaťštyriročná pedagogička. 

Učiteľka (24) sexovala so
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Mary má k dispozícii aj záznamy, ktoré dokazujú, že škola zrejme naozaj o všetkom vedela, ale sa to snažila utajiť. Viackrát ju totiž poslala suplovať na iné stredné školy, ktoré ju po jej vyhadzove z Washington High plne zamestnali. 

"Títo všetci ľudia vedeli, čo sa deje, ale hrali mŕtveho chrobáka, pretože chceli chrániť svoje školy a nechceli, aby sa to dostalo na verejnosť. Umožnili, aby sa to stalo, aby som mohla mať pomer so žiakom. Vedeli to už vo februári," dodala Haglinová, ktorej v prípade uznania viny hrozí za sex s mladistvou osobou nepodmienečný trest vo výške dva roky za mrežami. 

Viac o téme: SexŠtudentŽiakUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu