Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Andrea 20 rokov trpela strašnou migrénou: Náhodný TEST odhalil príčinu, bol to pre ňu šok

Andrea so svojím mužom
Andrea so svojím mužom (Zdroj: Facebook)

LINCOLNSHIRE - Viete si predstaviť, že by ste dvadsať rokov trpeli chronickou migrénou a potom zistili, že za to môžu dve zložky potravy? Presne toto zažila Andrea Hensonová, ktorej stačilo, aby tieto pokrmy vylúčila zo svojho jedálnička a hneď pocítila neskutočnú úľavu.

Dlhé dve desaťročia sa Andrea trápila kvôli bolestiam hlavy, o ktorých netušila, čo ich spôsobuje. Raz dokonca skončila v nemocnici, pretože lekári mali podozrenie, že má embóliu mozgu. Tá sa nakoniec nepreukázala, no príčina jej problémov ostala neodhalená. Hensonovej predpísali tabletky na migrénu, no mohla ich užívať len štyrikrát do mesiaca. 

Kráska zverejnila odstrašujúce FOTO: Verili by ste, je medzi nimi len 12-hodinový rozdiel

"Bolo to strašné obdobie, takmer každý deň som trpela nepredstaviteľnými bolesťami hlavy, no nikto mi nedokázal pomôcť. Mám vlastnú firmu, takže som sa musela vzchopiť a nejak to prekonať," povedala pre MailOnline. 

Andrea 20 rokov trpela
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Andrea vlastní cateringovú firmu a pred časom jej v tejto súvislosti niekto odporučil testovací program na potravinovú intoleranciu. Zo zaujímavosti ho vyskúšala aj na sebe a zistila šokujúcu skutočnosť. Že má intoleranciu na kukuricu a kravské mlieko a tým pádom aj na všetky pokrmy vyrobené z neho, a že ňou trpia aj jej dve deti - osemnásťročná McKenna a šestnásťročný Carter. Práve táto alergia spôsobovala štyridsaťšesťročnej žene jej zdravotné potiaže. Hensonovci odvtedy nahradili kravské mlieko sójovým, vďaka čomu Andrea už prakticky vôbec netrpí bolesťami hlavy. 

Viac o téme: MigrénaBolesť hlavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu