Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivý pád do neznáma: VIDEO Mladá žena sa domáhala pomoci, ktorá od jej priateľa neprišla

Prekvapivý záver Zobraziť galériu (4)
Prekvapivý záver (Zdroj: Foto: You Tube)

BRATISLAVA - Ku krásnemu pohľadu na ešte prekrásnejšie farby morskej hľadiny patrí určite aj trochu romantiky, či adrenalínu. Záleží na tom, aký ste typ človeka a čo vo svojom živote preferujete. Mladý pár zachytený na videu sa evidentne prikláňal ku druhej možnosti a tak trochu riskuje svoje životy.

Pár na videu si užíva svoje voľné chvíle na útesoch s naozaj nádherným výhľadom. Pohľad na farby mora sú balzamom pre dušu. Keby zostalo iba pri kochaní sa na prírodou vytvorenú krásu, bolo by všetko v poriadku. Títo dvaja ale podľa všetkého chceli zažiť trošku zábavy a to sa žene stalo tak povediac osudným. 

Desivý pád do neznáma:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: You Tube)

Mladá dáma sa podľa všetkého pripravovala na zoskok do vody. Vzápätí sa ale pošmykla a v malom okamihu bezradne spadla dole útesom. Svetlovlasý muž, ktorý tam s ňou bol, reagoval naozaj zvláštne. Po tom ako sa žena pri pošmyknutí natiahla za jeho nohou aby sa zachytila, on ju stiahol k sebe, a už len sledoval, ako jeho priateľka letí dole útesmi. 

Desivý pád do neznáma:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: You Tube)

Po tom, ako sa video z inkriminovaného momentu dostalo na internet, rozvírila sa veľmi rozporuplná debata. Jedny zastávali názor, že jej mal chlapec pomôcť, druhý sa zas prikláňali k jeho reakcii: "Tak nebezpečné, mala sa oddať zoskoku." Ďalší nato má jednoznačný názor: "Bezpečnejšie by bolo, keby ju nohou odtlačil ďalej od skál a nie ju zachraňoval." "Keby nohu nestiahol, mohla zraniť aj jeho," reakcia ďalšieho komentujúceho. Iný už len dodáva: "Musíš byť hlúpy aby si skákal a ešte hlúpejší ak si to na pol ceste ku skoku rozmyslíš."

Desivý pád do neznáma:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: You Tube)

Ako žena na hrôzostrašnom videu dopadla sa nevie. S veľkou pravdepodobnosťou pád prežila.  

Viac o téme: MoreMužŽenaPádSkalyútes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu