Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dovolenkový orál im zmenil život: Prichytení na VIDEU a odhalenie na potupnej FOTO pred svetom!

Stálo im to zato? Zobraziť galériu (3)
Stálo im to zato? (Zdroj: YouTube/stickboynetwork, stickboybangkok.com)

BANGKOK - Minulý pondelok vo večerných hodinách sa odohral na ulici thajského ostrova Phi Phi nezvyčajný výjav. Jeden z miestnych obyvateľov prichytil dvojicu cudzincov, ako si v zastrčenom kútiku pred dverami penziónu dopriali orálne potešenie. Muža to natoľko rozhorčilo, že zábery zverejnil na internete a polícia sa hneď pustila do pátrania po neslušnom páre. Najväčšou hanbou pre Američanku (21) a Íra (24) však nebol ani tak záznam z intímnych chvíľ, ako neskoršia tlačová konferencia na policajnej stanici. Ich tváre si mohol pozrieť celý svet.

Strašidelný rituál: Mužov si najímajú na sex, táto HIV pozitívna hyena spí s dievčatami za 6 eur

V nedeľu o jedenástej hodine dopoludnia polícia v provincii Krabi odprezentovala pre kamerami nadržanú dvojicu, ktorá sa napokon po zistení, že je hľadaná, prihlásila sama. Išlo o 21-ročnú americkú študentku na výmennom pobyte na univerzite v Chiang Mai a 24-ročného írskeho turistu.

Dovolenkový orál im zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/stickboynetwork, stickboybangkok.com)

Párik vysvetlil, že v čase "incidentu" bol pod vplyvom alkoholu a obaja sa za svoj čin ospravedlnili. Za obvinenie z exhibicionizmu a spáchanie obscénneho aktu na verejnosti musel navyše každý zaplatiť 2000 bahtov, čo je v prepočte cca 52 eur. Potom ich prepustili.

Dovolenkový orál im zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/stickboynetwork, stickboybangkok.com)

Celá oficiálna policajná tortúra však mala byť najmä ospravedlnením občanom Thajska za to, že priniesli hanbu na ich krajinu, informoval portál stickboybangkok.com.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Viac o téme: SexOrál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu