Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z odsúdených trestancov sú ukážkoví anjeli: VIDEO, ktoré z amerických väzňov urobilo hrdinov

Zločinci ani na chvíľu nezaváhali.
Zločinci ani na chvíľu nezaváhali. (Zdroj: Youtube/AP)

WEATHERFORD – Zločinci zatvorení v cele vo Weatherforde dostali príležitosť rozhodnúť sa, či skĺznu opäť na zlé chodníčky alebo budú sekať dobrotu. Dozorca pri cele totiž skolaboval a im sa podarilo dostať von.

Texaskí väzni síce z cely vyšli von, ale nie preto, aby utiekli. Celá skupinka mužov v pruhovanom oblečení sa jednomyseľne rozhodla pomôcť dozorcovi, ktorý pred celou skolaboval.

Dozorca z Leopoldova Maroš, ktorý okradol prepusteného väzňa, pozná trest: Za mreže na sedem rokov

Ako píšu americké médiá, ôsmi spútaní muži za mrežami si všimli, že strážca náhle stratil vedomie. Jeden z mužov sa mu rýchlo vydal v ústrety a ostatní kričali a búšili na dvere, aby privolali niekoho na pomoc. Dozorca prestal dýchať.

Podľa väzňov bol dozorca dobrým človekom a ani im nenapadlo, aby jeho kolaps využili vo svoj prospech a pokúsili sa o útek. Namiesto toho, aby mu vzali zbraň, schmatli jeho vysielačku a privolali ďalšieho strážnika kvôli záchrane. Privolaná záchranná službu mu musela poskytnúť umelé dýchanie a oživovať ho, pretože utrpel zástavu srdca. Vďaka reakcii väzňov však prežil a opäť sa hodlá vrátiť do práce.

Viac o téme: VäzenieKolapsDozorca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu