Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Strašná smrť muža po bitke s manželkou: Stačilo päť minút takejto tortúry a bolo po ňom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Crotch Cam)

TIEN GIANG - Vietnamec sfialovel, skolaboval a zomrel po hádke so svojou manželkou, ktorú napadol päsťami. V odvete mu zúfalá žena poriadne stlačila semenníky a držala ho za ne päť minút, až kým na krik nepribehli susedia a nebola privolaná polícia. Násilníkovi sa však už nedalo pomôcť.

Otrasný čin, z ktorého sa dvíha žalúdok: VIDEO Dievča (22) zneužívali v klietke, horšej ako pre psa!

Podľa miestnych správ sa 53-ročný Le Kim Khai vracal večer domov, ale dvere našiel zamknuté. To ho natoľko rozzúrilo, že zámok odstránil pílkou a vrhol sa na svoju manželku Phan Thi Kim Chuong.

Šéf susedskej bezpečnostnej hliadky napadol svoju ženu päsťami, aj keď sa ju dve dcéry snažili brániť. Zúfalá obeť vtedy schytila muža za semenníky a poriadne mu ich zovrela, až sa od bolesti zvalil na zem. Vtedy si mu sadla na brucho a pokračovala v drvení jeho pýchy.

Susedia, ktorí počuli prenikavý krk, vtrhli do domu a manželku našli držať jeho intímne partie stále v zovretí. Keď do domu mala prísť polícia, súhlasila, že ho konečne pustí. Počas piatich minút tejto tortúry však muž upadol do bezvedomia a po prevoze do nemocnice ho prehlásili za mŕtveho. Podľa lekárov sa zadusil zvratkami

Žena polícii povedala, že ju od istého času opakovane napádal a ona mala v úmysle ho schytením za semenníky iba varovať. Bohužiaľ, zašla tentokrát priďaleko. O tom, či bude trestne stíhaná, portál express.co.uk neinformoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu