Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dedo (90) z Kameňáku plánuje svadbu: Pripravil ju o panenstvo a...

Jan Skopeček Zobraziť galériu (4)
Jan Skopeček (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - ...chce s ňou opäť spávať! Neodmysliteľnou súčasťou Troškových komédií s názvom Kameňák je aj známy český herec Jan Skopeček. Ten má úctyhodných 90 rokov, no napriek tomu si trúfa po druhýkrát sa oženiť. Jeho vyvolenou je o 27 rokov mladšia bývalá milenka Bohunka (63), ktorá s nim na prahu dospelosti prišla o poctivosť. Známy umelec mal v tom čase 45 rokov a bol ženatý.

Stará láska nehrdzavie! Dôkazom tohto tvrdenia je aj herec Jan Skopeček. Ten začiatkom roka 2014 prišiel o svoju milovanú manželku Věru Tichánkovú (†93), ktorá podobne, ako jej muž, účinkovala v obľúbenom Kameňáku. Manželia prežili spolu krásnych 65 rokov. 

Skopeček však svojej nemenej známej manželke nebol vždy verný. V minulosti prežil milostný románik so susedkou Bohunkou. „Bol rozlietaný, ale do Horního Jelení vždy rád chodil, hoci už žil v Prahe a bol ženatý. To sme spolu pretancovali a prehýrili celú noc,” odkrýva tajomstvá šesťdesiatnička, ktorá ako 18-ročná prišla o panenstvo práve so známym hercom.       

Cesty bývalých milencov sa po rokoch opäť zišli. Jan je vdovec, Bohunka rozvedená a obaja zaskočili verejnosť myšlienkou na svadbu. „Pokojne by som si ju vzal,” povedal pre Aha! herec, ktorý je momentálne v nemocnici hospitalizovaný so zlomeným rebrom. „Keby k tomu ozaj prišlo, budem určite chcieť predmanželskú zmluvu. Mám zlé skúsenosti,” dodala na margo toho umelcova vyvolená.  

Bohunka je pripravená byť aj Skopečkovou opatrovateľkou a starať sa o neho. Nezbedný dôchodca má však so svojou láskou veľké plány. „Oznámil mi, že si ma vezme. A potom sa ma bez rozpakov opýtal, či s ním budem spinkať,” prezradila pre médiá Bohunka. Nuž, láska je mocná čarodejka...


Pozrite si tiež:


Viac o téme: Jan SkopečekKameňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu