Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vrahyňa (28) z brutálneho mexického kartelu šokovala: Mala som sex s mŕtvolami a pila ich krv!

Juana Zobraziť galériu (3)
Juana (Zdroj: profimedia.sk)

BAJA - Mladá žena, ktorá pracovala pre jeden z najznámejších mexických kartelov, urobila ohromujúce priznanie zo svojej cely v kalifornskom väzení. Podľa spravodajského webu Denuncias tvrdí, že mala pohlavný styk s popravenými mŕtvolami a pila ich krv.

Bývalá miss (29) súčasťou pokusu o vraždu: Využila krásnu tváričku a muža postrieľali

Juana, známa tiež pod prezývkou "La Peque '(Malá), ktorá patrila k nemilosrdnému mexickému kartelu Zetas, urobila nečakané vyhlásenie. "Už od detstva som bola rebelka a potom som sa stala narkomankou a alkoholičkou," uviedla žena, ktorá sa narodila v Hidalgu, neďaleko Mexico City a ako 15-ročná otehotnela s o 20 rokov starším mužom. Aby mohla živiť svoje dieťa, pracovala ako prostitútka, než sa ponorila do sveta zločinu.

Vrahyňa (28) z brutálneho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pre začiatok jej zverili post "halconea", ktorý má dávať pozor na policajné a vojenské hliadky. Strážiť musela osem hodín v kuse a keby zlyhala, zviazali by ju a nakŕmili ju iba raz za deň. Počas jej práce pre kartel sa stala svedkyňou radu hrozných incidentov, vrátane toho, ako mužovi rozbili hlavu kyjakom. "Spomínam si, že som sa cítila smutná a pomyslela som si, že nechcem dopadnúť takto," uviedla Juana.

Vrahyňa (28) z brutálneho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jej odpor ku krvi však netrval dlho. "Cítila som pri tom vzrušenie, kúpala som sa v nej potom, čo zabili obeť. Dokonca som ju pila, keď bola ešte teplá," povedala pre portál Denuncias a naznačila, že mala sex s popravenými mŕtvolami, s využítím oddelených hláv, rovnako ako aj zvyšku ich tiel pre svoje potešenie.

"La Peque" stále čaká na odsúdenie v Kalifornii.

Viac o téme: KartelSexTeláMexikoJuana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu