Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia šialená predpoveď konca sveta: Príchod Ježiša má o pár dní sprevádzať MEGA zemetrasenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube/End Times Prophecies)

LONDÝN - Britský bulvárny denník Metro zverejnil správu o tom, ako kanál na YouTube s názvom End Times Prophecies predpovedá ďalší koniec sveta. Dobrou správou podľa neho je, že už aspoň nebudeme musieť kupovať žiadne darčeky na Vianoce a tou zlou, že o týždeň nemá zostať na Zemi kameň na kameni po tom, čo bude príchod Ježiša Krista sprevádzať silné zemetrasenie spôsobené výmenou magnetických pólov. Denník ironicky poznamenáva, že rozhnevaný Syn Boží zabije každého okrem kresťanov sledujúcich videá na YouTube, ktorí sú v bezpečí.

Apokalyptický rukopis: Stredoveká MAPA PEKLA prorokovala dobytie Európy islamom a zánik kresťanstva

Toto proroctvo je len jedným z radu tých, ktoré hlásajú príchod súdneho dňa už tento rok. Napríklad 6. mája mal Zem zasiahnuť smrtiaci asteroid, prípadne v júni malo dôjsť k odhaleniu, že americký prezident Barack Obama je Antikrist.

Ďalšia šialená predpoveď konca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/End Times Prophecies)

Predpoveď na kanáli End Times Prophecies je prešpikovaná biblickými veršami a hroznou grafikou. To ale asi niektorým užívateľom vôbec nevadí a slepo veria, že druhý príchod Ježiša Krista sa odohrá v rovnakom čase ako výmena magnetických pólov Zeme a katastrofálne globálne zemetrasenie, a to presne 29. júla.

Ďalšia šialená predpoveď konca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/End Times Prophecies)

Konšpirátori sa odvolávajú na Zjavenie apoštola Jána, v ktorom sa píše: "Keď rozlomil šiestu pečať, nastalo veľké zemetrasenie, slnko sčernelo ako smútočný rubáš a mesiac bol červený ako krv. Nebeské hviezdy začali padať na zem, ako keď figovník striasa na zem zrelé plody, keď ním lomcuje silný vietor. Nebo zmizlo pred očami, ako keď sa zavrie kniha, a všetky vrchy a ostrovy sa pohli zo svojho miesta. Králi zeme a veľmoži aj vojvodcovia, boháči aj mocní, otroci aj slobodní, všetci utekali do hôr, aby sa schovali v jaskyniach a horských bralách, a volali: Vrchy a skaly, zrúťte sa na nás a skryte nás pred tvárou toho, ktorý sedí na tróne, a pred hnevom Baránkovým! Lebo prichádza deň ich súdu, a kto z nás bude môcť obstáť?"

Obrovské zemetrasenie vraj bude také zničujúce, že sa rozpadne každý kopec aj hora. Alebo... aj nie. Treba dať radšej prednosť zdravému rozumu pred bludmi.

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsaArmagedon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu